Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘Ikea’

looks good ;)

1-250420094049

cantikkan…? colorful lights…!

tak jauh pun scenery ni…kat klang valley jer…hehe…

2-250420094016

3-250420094051

we went to Ikea rite after kenduri cukur jambul tu…need to
cuci mata n rub the wallet (so that the genie will handover some
cash) for our home

4-250420094017

we need a new one…perhaps like this…

5-250420094018

or just like this…I love white furniture by the way 😉

6-250420094023

the one we had now dah jadi ala2 see-saw for the kids…

7-250420094024

dah jumpa! hahahaa…dunia cermin yang sungguh sempurna…

8-250420094028

cute! bagi the novels new stay…

9-250420094026

pity abang…sleepy katanya…tapi when I said nak grab few things
for him n hero kecik’s playing area…tadaaa!! terbeliak biji mata!

pusar abang ada dua…kat depan satu…so ada tigalah…panjanggg akalll notty dia

10-250420094029

11-250420094032

12-250420094034

big smile for abang…we’re looking for proper container to keep
their toys…I mean toys yang betul2 diorang still nak…yang lain
sedekah jer lah

13-250420094030

dia pun sibuk nak this red bookshelf…cantik jugak…hehe

14-250420094031

15-250420094033

muka dah gitu…ok mama faham…dah lama pakai katil sorong
tarik…grab this kind plak…

16-250420094035

dah selamat tapis itu ini…time to isi perut dgn the famous meatball
kat ikea ni…but look at the crowds…huhu…takpelah

17-250420094038

18-250420094036

19-250420094042

taraaa!! I dok belek2 barang abang sempat dok layan benda ni…

20-250420094041

the oily faces…hahahaa

21-250420094046

22-250420094047

wooden floor tiling…many choices…pilih jangan tak pilih

23-250420094052

and…I ternampak artis ni…scha yang berlakon awan dania tu…
sangat moody mukanya…so malas nak tegur…tengah bad
mood kot…so sempat snap this pic

24-250420094053

I thought she was with fahrin…hehe…tp taklah…

25-250420094048

so, apa hasil dari Ikea ni…tungguuuuu 😉


*_new feeling_*

Advertisements

Ikea-Midvalley-hero kecik ngamuk..

Balik keja semlm singgah umah jap amik abg hero
nk gi ikea damansara..wanna grab something

Hero kecik tido so bertiga jer lah..oppss my lil’
sis pun ikut skali okayy..

im-7.jpg

This is his fav. spot kalau dtg ikea nihh..dh laa
byk tmpt dlm tu ada benda ni..tiap kali jmpa
kenalah tunggu dia layan 15-20 mins..

im-5.jpg

Lps gi ikea sempat lg drop by midvalley to meet my bro.
cos baba gotta pass him something

im-10.jpg

im-9.jpg

dlm MPH abg hero dh spot ‘car book’..tau je dia mana nak
cari..the book looks adorable..don’t u think??

im-8.jpg

sambil tu dia cekup satu buku & ckp tu utk baby (hero kecik)
..satu je dia ni eventho’ adik dia dh 15kg beratnya tetap dipanggil
baby..so sweet..hiksss

tetiba kan..aku ternampak kelibat bekas pengetua AF4..papa rock
Ramli Sarip..aper lg..one snap plsss!!

im-6.jpg

meanwhile.kat umah plak my mom called & inform yg hero
kecik mengamuk sakan sbb dia cari mom/dad/bro dia tak jmpa!!

im-4.jpg

im-2.jpg

im-1.jpg

hahahhaa..ok ok okayy..we’re on our way home!!

im-11.jpg

abg hero pun dh lena haaaa…

^_cheers_^