Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-020720094798

salam friday 😉

it’s been a while tak gi visit ‘uncle A&W’ ni..hik hik..balik kerja semalam
we all terjah ioi mall and zassss to here…

2-020720094806

wah…why lah I nampak tembam in this pic..just like the fried chicken
posted on the wall belakang tu 😛

3-020720094804

we had the new meal in town…Volcano Burger namanya..haha..berapi
lah lps ko makan ni..oklah not bad maa the taste

4-020720094802

and ini adalah wajib yer…floatttt! sorry baba..ur pic terrrlupa nak
snap!

5-020720094800

then ada plak jual sekali ‘Beary Bottle’ ni haa..bought for abang and
hero kecik…baper hari ntah bertahan nyawanya

6-020720094805

fantastic! cantikkan abstract ni..kalau buh kat bilik the kids kompem
tak tidur 24 jam..ater aura hyperactive tak hilang2

7-020720094809

next! we went to Tesco..nak gi try kiosk self-print HP kat situ..

8-020720094810

u can insert ur thumbdrive, memory card, cd…semua boleh baca…
harap2 lah kan 😛

9-020720094813

10-020720094814

ni antara contoh2 pics yang dah print…so u can choose the frame,
layout, edit title, then can print on calendar, diary cover, poster…
aishhh macam2 bolehlah…semua dihujung jari anda!

11-020720094812

taraaa!! dah siap…ni pic 8R masa family day haritu…we actually ada
gathering lagi so I nak pass kat setiap family buat kenangan 😉

12-020720094815

13-020720094816

the pic printed out so fast…and the quality pun sangat ok…worth it
lah…they provide dalam 3-4 kiosk machine kat situ so takdelah
rebut2 orang nak print…hehe…so happy trying!

14-020720094807

last but not least…happy weekend dearies!!
take care, jangan notty2…yang penting kita happy 😉



*_things I love to do_*

Advertisements

Comments on: "things I like to do…boleh??" (9)

  1. nak try gak aaa kiosk printing tu ….

    wah!!! flooaaattt…. uwaaaa kena pantang seminggu dua nie jap..kalo tak bertambah kong kong kong nanti 🙂

    enjoy ur wiken!

    *rasp*
    hik hik..u too!

  2. dah ada eh mesin self print tuh…wah best² leh lah try pasni

    if gi a&w konfem float dia sentiasa menjadi pilihan….bestnya

    *masviona*
    aah dah ada gi lah try! mmg float dia yg terbaik..

  3. lily.. awet muda ler.. apa rahsia ek.. senyum je ker?
    neway, happy weekend.. daa..

    *reza*
    erkkk…senyumlah dari hati…ecececee…happy weekend too!

    • syikinzahir said:

      betoila…same jek cam zaman skul dulu..

      *syikinzahir*
      hehe..kin ape kurangnya

  4. lepas spm keja a&w, semangat gile nak jadi tokey. harap2 jadilah impian tuh.. amin.. 🙂

    *zana*
    ooo ye ke…kompem dah muak makan a&w kan…ly pun doakan sama

  5. hi kak..lama tak singgah sini..eila pun suke float tuu..mana2 fast food pun mmg takleh lawan root bir float tuu..sodap!!!

    neway, if nak try PB leh la elo2/sms ke..kite jumpa..try FREE saje…hehe

    *eila*
    hi! mmg float dia yg terbaik
    ..PB tu ape..kuang kuang kuangg

  6. Ni kalau dalam bulan puasa.. post gambar cam nih… confirm!!! confirm buka puasa cari float.. 😀

    Anyway.. HP print tu price range nih ok tak…. compare kalau gie kedai gambar bagi depa buat…..

    *aliah*
    hahah…mau terliur sume gi cari float ekk berbuka

    HP print tu murah dari yg kedai punya…quality pun not bad

  7. tak pernah try photos printing machine macam tu. Mahal tak sekeping?

    🙂

    *eedany*
    lagi murah dari print kat kedai 😉

  8. waahhh A&W suke fries die yg kerinting tu..huhuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: