Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

05112008902

senyuman manis-masam-pahit

05112008909

peace yo! ehh…peace ke tu??

salam friday 😉

wahhh…happy2 nampak semua harini…yer lah dah nak weekend kan
…plus awal bulan plak tu…hehehhee…pepaham laa ekk!

05112008901

so, sudah ada planning baik punya ke u all??

as for me, saturday nite ada family gath…nak tonton tayangan
perdana sempena family day haritu…hiksss…seronok dapat jumpa
balik reramai! kompem havoc!

and on sunday…mahu terjah shopping mall! hellooooo…carnival
megasales will start tomorrowww till 31st august…fuh fuhh fuhhh…
kan dah nak raya ni…eh puasa pun belum ekk…hiksss…takpe
early preparation…bulan Ramadhan nanti boleh tumpu buat ibadat
jer…aminnnn…cewahhhhh!


NOTE: sila jangan buat2 lupa ganti puasa yer…siapa yang berpantang
masa bulan puasa lepas…uiii sebulan u nak ganti…lalalaaaa


have a pleasure weekend 😉



*_senyum seindah suria_*

Advertisements

Comments on: "senyumlah dari hati…duniamu berseri ;)" (4)

  1. mega sales tu yg nak dengar.hehee..
    zuris mau balik kg!
    makan durian
    jom2..
    😉

    *zuris*
    uishhh seronoknya..courier sini sket

  2. hehe nazak la sebulan nk ganti…

    *kojah*
    huhu nak wat camnekan..kena wat juga

  3. ganti dah selesai awal2 lagi… Mega sale nih yg tak tahan… lagi pulak nak raya kan… belum puasa iklan raya sales dah melambak dah.. nak2 iklan perabot…. pakai dulu bayar kemudian… dahsyatt..

    *aliah*
    iklan2 tu sume mmg menggoncang jiwaaa

  4. Salam sis…hw ru? sorry tau lama tak masuk sni. tp sis slu juga komen my blog. tq so much… now that i’m lil bit free…siap ‘cat’ blog warne baru..kata nak puasa dah kan…hehehe…take care sis 🙂

    *alya*
    hi dear..aah lama tak nampak kat sini..hehe..slmt menyiapkan diri utk bln mulia yer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: