Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘weekend wish’

senyumlah dari hati…duniamu berseri ;)

05112008902

senyuman manis-masam-pahit

05112008909

peace yo! ehh…peace ke tu??

salam friday 😉

wahhh…happy2 nampak semua harini…yer lah dah nak weekend kan
…plus awal bulan plak tu…hehehhee…pepaham laa ekk!

05112008901

so, sudah ada planning baik punya ke u all??

as for me, saturday nite ada family gath…nak tonton tayangan
perdana sempena family day haritu…hiksss…seronok dapat jumpa
balik reramai! kompem havoc!

and on sunday…mahu terjah shopping mall! hellooooo…carnival
megasales will start tomorrowww till 31st august…fuh fuhh fuhhh…
kan dah nak raya ni…eh puasa pun belum ekk…hiksss…takpe
early preparation…bulan Ramadhan nanti boleh tumpu buat ibadat
jer…aminnnn…cewahhhhh!


NOTE: sila jangan buat2 lupa ganti puasa yer…siapa yang berpantang
masa bulan puasa lepas…uiii sebulan u nak ganti…lalalaaaa


have a pleasure weekend 😉



*_senyum seindah suria_*

Advertisements

berhappy2 itu penting!

1039

salam weekend all!

aiii…gumbiranya dalam hati weekend menjelma kembali…ececehh!!
takde apa exciting planning pun…hehe…cuma bestnya dapat qada’
balik sesi bersantai2 n bersenang lenang hidup dengan family…

1042

so, kepada yang berduka lara marilah kita girangkan kembali hati
…setiap yang berlaku pasti ada hikmah…Dia lebih bijak mengatur
perjalanan hidup kita

kepada yang sedang berbunga2 hati n bergumbira sewenang2 nya
…wahh ada ke ayat camtu…hahahaa…ok2…selamat menikmati
kebahagiaan yang dikecapi…semoga berkekalan yer!

1050

last but not least…happy weekend guys!

jalan lek lok…drive carefully…makan berpada2…tidur jgn lebih2
…gelak jgn over2…hahahaa…yang penting kita happy!

daaaaa 😉



*_nikmati hidup_*

cik puan ekin dan butiknya…sila jeles :P

1butik

taraaa…!

murah rezeki pengantin baru tak baru ni…hik hikk…cik puan ekin
dah buka butik kat Danga Bay…(pic kredit to artismelayu.net)

2butik

not bad kan…so sesapa yang stay kat that area or jalan2 cuci mata
kat situ bolehlah share about her butik ni…nampak macam grand jer
…huhuhuu…ehh helloooo…ini bini mawi ok! huahuahuaa…ada aku
kesah…lalalaaa 😛

3butik

oklah stop jeles2 ni…hahahaa tetiba jer…apepun semoga butik ME World
collections ini maju jaya dan sukses! fullstop.


*****************************


4penat

rindu sama abang n hero kecik? hehehee…sorry I termungkir janji
nak expose their latest pic…ampunnn still dlm tempurung kelapa…
hik hikk 😛

pic ni masa gi bercuti kat everly resort…2-3 years ago…kecapekan
yg teramat sangat dong!

5bp1

last but not least! salam berhujung minggu to all of u…!

enjoy ur weekend…and…ohh…I nak buat entry to wish father’s
day plak lah…huehuehuee…daaaa 😉



*_doakan kejayaan orang lain dengan tulus ikhlas_*

hari2 cuti santai…ahead ;)

1-image014

abang : adik fikir pasal apa?

hero kecik : apa nak buat long weekend?

2-image01312

abang : let’s jalan2 naik kereta sendirilah…wear seatbelt dulu
( that’s the first word kalau abang naik kereta…hehe)

3-image00612

abang : ok! driver…jalannn!

4-image01012

abang : jalannnn lahhh! aduhaiii driver kecik ni…

5-image005005

hero kecik : jap lah tengah bayangkan drive kereta betul…ishkk!

6-image019

abang : dah takyah…kita duduk rehat jer kat sini…way better dari
dok daydreaming…hik hik

hero kecik : oklah…let’s wish mama’s readers happy wonderful
weekend!

abang : kenapa taknak pandang kamera?

hero kecik : once a while biarlah kamera pulak pandang kita…lalalaa

abang : takde spirit blogging langsung…haha 😛


*************************

salam guys 😉

saja bagi selingan abang n hero kecik…lama tak klua entry pasal
gelagat diorang…tapi memanglah kids nowadayskan…kalau
one day tu diorang nampak kita stay at home tak gi work early
morning, diorang dah tau that day is a holiday…so it’s jalan2
day for them!

sometimes siap pergi wardrobe sendiri take out baju nak gi jalan
…and letak baik punya kat ironboard…aduhai…sampai
desperate gitu u!


************************


anyway anyhow…what’s ur planning for this long weekend…
ada homedec exhibition tau kat KL Convention Centre…so kalau
terserempak jangan lupa hi hi bye bye yer 😉


enjoy your moment to the fullest!


note : dah submit income tax? harini last day tau…site e-filing sangat
congested…huhu…siapa suruh buat last minute…hiksss 😛


*_three wonderful days ahead_*

kata hati abang…

1-image1607

wondering…weekend ni mama and baba nak buat apa erkk..?!

2-image1613

ngeee…! dah lama tak jejalan gi shopping complex…should say
it out to mama tak…??

3-image1614

haa!! mama mestilah nak…nanti nak suruh mama calling2 pakngah
ada sales tak kat metrojaya…hik hikk hikkk

4-image1615

alaaa…taknaklah…( baik suruh mama saving ke tambah kat abang
punya duit insurans ke…wah gitu tetiba jer )…better think of other
place yang menjimatkan yet menghiburkan…wonderrr where…??

takpelah, nanti2 fikir…


abang nak wish kepada semuaaa kekawan mama yang baca entry
khas abang ni…selamat menceriakan hidup dihujung minggu!!



Head of Disney Channel,
abang 😉



NOTE : ada tak yang nak pinjam abang bawa gi jalan2…?



*_voice of abang_*