Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘weekend wishes’

terbang yukk..!

image2026

adik jangan sedih2 tau..nanti abang suruh mama bawa kita jalan2 😉
senyumlah sikit…(abang is very good at sesi pujuk memujuk)

image004

okay…kita dah sampai airport ni…mana mama n baba ni…?!
(dahsyat, siap daydreaming dah sampai airport u!)

image005

it’s ok it’s alright…kita tengok pemandangan aircraft tu dulu yer!
mama n baba will come in short while (wahh…terlampau sudah
imaginasi on behalf of abang :P)

ekekeke…best2 😉
and actually I yang dok berangan nak fly-off to somewhere yang
can’t reach with jalan darat or air (huhuhuu…mengada2 ayam itukan
free)

anyway anyhow, tak kira kemana pun destinasi anda on this weekend
…just enjoy ur trip or moment to the fullest!

note: to my colleague Jamuna n Clinton enjoy ur honeymoon trip to Bali!

********************


ok…I nak share dengan u guys link untuk buat semakan nama
blacklist or not kat Imigresen…bolehlah terbang ke mana saja
tanpa gusar!


*_selamat berhujung minggu_*

Advertisements

appreciation…

image358

salam jumaat all…;)

time flies…non-stop gitu…blink2 dah nak weekend again and it’s
time to have fun dengan our beloved family!

apepun bila come back on Monday kena serius back on ur work tau,
then only u guys boleh dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang
like what hero kecik received…hik hikk

image360

oklah…tak baik menipu…lagi2 hari ni jumaatkan…wah tetiba jer 😛

congrates sis on the award given to u…pada gov. servant mesti tau
pasal award ni kan…congrates too kepada mereka2 yang pernah
dapat…to those yang belum…usaha lagi! and duit saguhati tu jangan
segan2 nak sedekah sikit kat anak buah yer…huehuehue!


*************************


have a wonderful weekend 😉


*_an honoured_*

time flies…happy wonderful weekend ;)

1-image1543

abang…kita kat mana nih…??

2-image1544

entah laa dik…abang pun blur nih…!!

3-image1541

adik nak lariii gi sanaaa…! cari mama n baba…huwaaa…!!

4-image1542

ehhh…! tu pandang kamera tu…mama tengah ambil gambar kita
rupanya…hehehee 😛


****************************


cak!! saja jer gimik letak pic lama tu…that was past 1-2 yrs ago kot
…kat kawasan kg. halaman baba…bkn main seronok abang n hero
kecik…tetiba macam rindu kat PIL *sigh*


****************************


last but not least…happy weekend to all of u…! jangan merempit
tak tentu hala tau korang…wahh tetiba :P…luangkanlah masa
dgn family n teman tersayang, sesungguhnya itu yang lebih afdhal 😉

have a cheerful weekend!


*_jangan main jauh-jauh_*

end-up our weekdays with warm-hearted..huhu :P

image1344

jangan jalan jauh2 adik botak!

image1351

abang kata jangan! sini abang peluk…


salam jumaat all 😉

the 2 pics up there adalah pic lama from my collection…I just love
the pics sebab naluri brotherhood abang can be seen since kecik lagi
…harap2 kekal sampai bila2…amin

time ngam ok sangatlah mood dia dengan hero kecik…cuba time
bercakaran! dialah jaguh WWF…hehe…bak kata orang, normal laa
tu…

*************************

so, how’s ur days sepanjang minggu ni?? let’s wipe-out all the stress
n hard time…enjoy ur weekend with ur friends n family! to those yang
support the Earth-hour esok…selamat bergelap…hehe…peace!


*_yang penting kita tak kacau hidup orang…so we deserved to
enjoy our life to the fullest!_*