Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘baju melayu’

misi: baju melayu abg n hero kecik

aii..wahh harini dh khamis..satu hari jer lagi pastu cutiii!

ok..misi shopping kalini nak beli baju melayu utk abg n hero kecik
..stlh puas survey n tanya mereka2 yg berkenaan we went again
to alamanda n terus serbu butik omar ali!

butik ni mmg jual baju melayu jer..sekecik2 manusia smpi kebesar2
manusia punya size ada jual kat sini!

sekali selongkar punya selongkar dh abislah plak size utk abg n hero
kecik..then salesman dia bgtau ada lg satu booth diorg bukak kat dpn
McD n sana byk lagi size..wahh pecut seribulah 😛

dah nama pun tak bawa empunya badan..kenalah bawa tali tip 😛
mengikut pengalaman lps my kids takleh beli baju ikut umur diorg
..mesti lari tune..so pjg seluar abg 24 inci n hero kecik 20 inci..
fuhh..seb baik ada..sukaaa!!

cepat dik cepat..dh nak berbuka ni..hahahaa..saja jer provoke budak
tu..hehe..minta gak sampul raya..dia kata diorg tak hantar kat
cawangan sini..bleh plak?? apepun I like the bag..hehe

kepada yg blm ada baju melayu anak marilah mari ke butik omar
ali..cawangan tmpt lain aku taktau..yg tau kat alamanda ni jer..

harga dia pun ok..siap ada diskaun 20%..2 helai baju budak kecik
tu dlm rm112..n plus butang baju melayu abg 15 hengget..so klau
rasa nak silalah terjah yer!

haa..ni baju melayu hero kecik..i belikan dia jenis teluk belanga
..sesuai sbb dia ni jenis badan montok n leher kembang n cekak
musang sgtlah tidak sesuai

n ni baju abg..i belikan jenis cekak musang sbb abg ni tinggi n
leher jinjang sket..so sgt sesuailah..ensem anak2 mama pagi
raya nanti..cewahh

oo sampin kitorg tak penah bagi diorg pakai lagi..menyemak
jer berselirat..maybe dh sekolah nnti kot baru sesuai..hehe


*_enjoy_*

Advertisements

baju melayu

abg hero nihh mmg suka sakat hero kecik..skali si kecik tuh
wrestling blk kang..dia gak yg meraungg..adoii

hari ni kat opis bz btul arrange sesi pemindahan ape yg patut
ke opis baru..latest by this Thursday I’ll start at the new
station..jauh sketlah berulang alik..tp yg bestnya baba dpt
hantar n amik blk keja as opis dia nearby mine..malas laa nak
drive dgn nk hadap jem dgn parking yg susah kann..klau kat opis
sini bleh kira dlm sebln baper hari dia bleh hantar n amik aku..
anyway I like the new transformation..syukurlah..teringat mcm
zaman2 bercintan cintun masa keja kat mont kiara dulu..ihikss

tenangnya hati ni bila blk je keja dgn tgh kepenatan n
kepeningan kepala tgk plak anak2 dgn baju melayu dok atas
sejadah siap pegang buku doa lagi..ehehehee..semoga Allah
sentiasa memelihara anak2 ku menjadi insan yang soleh..Aminn..

^_cheers_^