Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

looks good ;)

1-250420094049

cantikkan…? colorful lights…!

tak jauh pun scenery ni…kat klang valley jer…hehe…

2-250420094016

3-250420094051

we went to Ikea rite after kenduri cukur jambul tu…need to
cuci mata n rub the wallet (so that the genie will handover some
cash) for our home

4-250420094017

we need a new one…perhaps like this…

5-250420094018

or just like this…I love white furniture by the way 😉

6-250420094023

the one we had now dah jadi ala2 see-saw for the kids…

7-250420094024

dah jumpa! hahahaa…dunia cermin yang sungguh sempurna…

8-250420094028

cute! bagi the novels new stay…

9-250420094026

pity abang…sleepy katanya…tapi when I said nak grab few things
for him n hero kecik’s playing area…tadaaa!! terbeliak biji mata!

pusar abang ada dua…kat depan satu…so ada tigalah…panjanggg akalll notty dia

10-250420094029

11-250420094032

12-250420094034

big smile for abang…we’re looking for proper container to keep
their toys…I mean toys yang betul2 diorang still nak…yang lain
sedekah jer lah

13-250420094030

dia pun sibuk nak this red bookshelf…cantik jugak…hehe

14-250420094031

15-250420094033

muka dah gitu…ok mama faham…dah lama pakai katil sorong
tarik…grab this kind plak…

16-250420094035

dah selamat tapis itu ini…time to isi perut dgn the famous meatball
kat ikea ni…but look at the crowds…huhu…takpelah

17-250420094038

18-250420094036

19-250420094042

taraaa!! I dok belek2 barang abang sempat dok layan benda ni…

20-250420094041

the oily faces…hahahaa

21-250420094046

22-250420094047

wooden floor tiling…many choices…pilih jangan tak pilih

23-250420094052

and…I ternampak artis ni…scha yang berlakon awan dania tu…
sangat moody mukanya…so malas nak tegur…tengah bad
mood kot…so sempat snap this pic

24-250420094053

I thought she was with fahrin…hehe…tp taklah…

25-250420094048

so, apa hasil dari Ikea ni…tungguuuuu 😉


*_new feeling_*

Advertisements

Comments on: "looks good ;)" (7)

  1. hi lily,

    wah! shopping kat ikea ek… bagus!, pehtu wat report then kita plak menyusul… kita jelajah homedec, later nak ke ikea puler…. pehtu sesama pening pk bajet… hiks….

    p/s aiyoo… sempat ek perli kita buat e filing last minute… hiks

    *mylife*
    eh i pun pergi homedec semlm! best betulkan…hehe

    sori i tak perli tp u smpt submitkan…hehe

  2. kalo kty g ikea..nie .mau meroyan..hehehhee..

    moddy napa le..tu..tunggu pakwe tak kunjung tiba..kot

    *attyfir*
    uish…jgn meroyan smpi kena caught dgn security plak sis 😛

  3. perabot2 rumah kami kt sini pon dari ikea
    sume terpaksa buang
    dan bagi kt org
    sayangkan..?
    termasukla kerusi belajar warna hitam yg husband lily tgk tuh
    sejibik la plak ada kt ikea sana ek
    berapakah harganye di sana?

    well..can’t wait for ur new coming interior!

    *erin*
    lahai sayangnya…nape tak shipping sekali?
    tp takpelah sedekah itukan perbuatan mulia…cewah

    ooo kerusi tu price dia rm339…sgt selesakan

  4. seronok kn jalan2 cuci mata kat IKEA..pastu menghabiskan duit…huhuhuhuh shopping kak jgn tak shopping!!!

    *mrs taj*
    mmg rambang mata klau shopping kat IKEA kan…tp jgn smpi abiskan duit…haha

  5. Bestnya shopping!!! Nak jugak!!!! Bila lah Ikea boleh hantar out of KL area…Tak sabar nak tengok shopping apa…hehe (BZ body lah ni :D) Nak tumpang happy…suke tengok orang shopping2 ni 🙂

    xoxo

    *lila*
    that’s y lah…ikea shud open up outlets satu mesia kan…
    hehe…i pun suka tgk u shopping dear…

  6. wah..sonoknyer soping..aritu i gi ikea ngan faizah n neeza blogger…beli sket2 je..rushing..

    *dee*
    ooo ye ke…patutlah laju jer i nmpk u jalan 😛

  7. fahrin punye taste, sume yg chinese look kan?! ooppsss..! t’gossip la plak kan.. he3..

    *areleez*
    aah…n one more kerempeng…hik hikk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: