Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-010720094735

salam dah-nak-weekend guys 😉

pernah nampak tak outlet ni? Pet Lovers Centre kat The Mines shopping
mall…mcm2 ada untuk pampered kan ur pet…for those yang adalah…
I takde 😛

2-010720094738

petang lepas balik kerja..baba call kata nak terjah The
Mines…mahu serbu itu kedai software cetakan rompak..huahuahua

so baba balik rumah dulu amik the kids n amik I kat office n terus
zasss gi sana

kemain khusyuk hero berdua ni tgk hamster2 tu…

3-010720094742

uii..memula rasa geli geleman gak, tapi lelama nmpk cute sangat
..tapi takdelah kuasa nak membela..tak smpi sejam mahu kena bunuh
tanpa niat oleh abang n hero kecik…huhuhuu

4-010720094741

lama sangat dok tinggung kat situ, sesi ajak gi tempat lain pun bermula

5-010720094745

muka tak puashati takmo berangkat…sighhh

6-010720094746

muka double triple bengang kena paksa bangun

7-010720094739

muka maintain tahan kesabaran..hahaha

8-010720094778

pas dah hantar baba kat kedai software tu ( wah hantar katanya )
..I bawa the kids minum kat tempat bowling..nak tercabut kepala lutut
kalau tunggu baba abis belek software2 yg dia nak..yg penting adobe
suite tu full pack yer…hiksss

9-010720094753

alolooo…ngadanya diaaa

10-010720094756

selagi ada masa terluang…pendekkan kuku abang yang panjang

11-010720094759

then, dropped by plak kat playing centre ni..layannn

12-010720094766

13-010720094769

ok, that’s it!  ur dad dah bercelaru cari kita tak jumpa..hahahah

14-010720094785

skrg ni amik pic kat cermin ( especially toilet ) adalah wajib yer..
si shirah lah mengajar ni..orang tengah betulkan baju pun jadiii!

ok..ahkak dah penatlah..nak balik kebabommm…selalu balik kerja
klau nak gi shopping mall pun just with baba..ni angkut dedua hero
kecik tu..haa rasakanlah tempias notty2 ayam mereka…well, bukan
mengeluh tapi nak luahkan the happiness of being a mom 😉


enjoy ur sweet day…daaaa!



*_motherly_*

Advertisements

Comments on: "The Mines…which is not mine :P" (7)

  1. amboi si bujanggg ada gaya tu nak jadi racer..hiksss

    *munirah*
    bukan main bergaya lagi ekk

  2. tak penah g mines
    si suami ckp situ takde apa2
    btol meh??

    waa..sempat g bawak ketip kuku g jln2 ek
    ;P

    *zuris*
    bukan takde apa2..tp tak sehappening MV

  3. Macam best jer The Mines tu… I tak pernah jejak kat situ.. happening ker kedai2 dia.. ada ala-ala mcm Sg Wang or Mid Valley tak…

    *aliah*
    huahuahua..kureng menarik sket

  4. kdg2 mmg penat bwk dorang gi mall..tp kalo xde..x best lak kan..hehehe..

    *dee*
    betul tu..klau diorg takde sian plak rasa

  5. teringat dulu2 weols ada bela hamster kat rumah

    sekejap ajer beranak-pinak dorang. tak larat nak jaga weols sedekah balik kat kedai pet.

    bau kencing dorang yang tak tahan tu…

    🙂

    *eedany*
    oh really?! euwww..baik hati u sedekah kat diorg

  6. lama tak mai sini. ampun ek. tak nyempat nak jenjalan. entry sendiri pun caca marba. tehehhe…

    rajin betul babah hero berdua tu jalan lepas office hour. bawak anak lagi tuh.

    tapi kan… mcm mak dia la jaga. hahaha!

    tgk mj online eh?? uish.. bape speed tenet pc lily? kalau leh tgk clear water, sah2 la byr bulan pun wallah!… 🙂

    tahan gak mata mu. zana tgk sensorg, tido la jawabnyer..

    tang kengkawan tu.. ala2 kena simpan duit beli present la ek. tehehehe! congrats to them 🙂

    *zana*
    miss u dear! lama tak nampak kat sini..hehe

    marathon komen u bagi ekk..thanks..mmg sanggup stay up nk tgk MJ memorial tu…

  7. eh..kat tkt brp ni..boleh selalu pegi lom discover semua level hukhuk..

    *aqish*
    kat atas sekali depan bowling center tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: