Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘new furniture’

looks good ;)

1-250420094049

cantikkan…? colorful lights…!

tak jauh pun scenery ni…kat klang valley jer…hehe…

2-250420094016

3-250420094051

we went to Ikea rite after kenduri cukur jambul tu…need to
cuci mata n rub the wallet (so that the genie will handover some
cash) for our home

4-250420094017

we need a new one…perhaps like this…

5-250420094018

or just like this…I love white furniture by the way 😉

6-250420094023

the one we had now dah jadi ala2 see-saw for the kids…

7-250420094024

dah jumpa! hahahaa…dunia cermin yang sungguh sempurna…

8-250420094028

cute! bagi the novels new stay…

9-250420094026

pity abang…sleepy katanya…tapi when I said nak grab few things
for him n hero kecik’s playing area…tadaaa!! terbeliak biji mata!

pusar abang ada dua…kat depan satu…so ada tigalah…panjanggg akalll notty dia

10-250420094029

11-250420094032

12-250420094034

big smile for abang…we’re looking for proper container to keep
their toys…I mean toys yang betul2 diorang still nak…yang lain
sedekah jer lah

13-250420094030

dia pun sibuk nak this red bookshelf…cantik jugak…hehe

14-250420094031

15-250420094033

muka dah gitu…ok mama faham…dah lama pakai katil sorong
tarik…grab this kind plak…

16-250420094035

dah selamat tapis itu ini…time to isi perut dgn the famous meatball
kat ikea ni…but look at the crowds…huhu…takpelah

17-250420094038

18-250420094036

19-250420094042

taraaa!! I dok belek2 barang abang sempat dok layan benda ni…

20-250420094041

the oily faces…hahahaa

21-250420094046

22-250420094047

wooden floor tiling…many choices…pilih jangan tak pilih

23-250420094052

and…I ternampak artis ni…scha yang berlakon awan dania tu…
sangat moody mukanya…so malas nak tegur…tengah bad
mood kot…so sempat snap this pic

24-250420094053

I thought she was with fahrin…hehe…tp taklah…

25-250420094048

so, apa hasil dari Ikea ni…tungguuuuu 😉


*_new feeling_*