Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Gambo(179)

woooooooooooo…korang tau tak ape kejadahnya dalam pic ni????

hahahha…yer itu adalah ular daun…euwww I wanna type the word
pun geli geleman u :P..yer I can passed out kalau ditunjukkan pic
ular yang besar n clear..n sebab tu I ask baba to make this pic small
n tak berapa nampak binatang tu

Gambo(180)

nak tau kat mana terletaknya binatang ni??

haaaaa…this is baba’s officemate…abg ross effendy..n he’s the one
yang menggemparkan ofis memelihara binatang tersebut dalam bilik
dia kat ofis…and letak betul2 kat sebelah kanan meja dia tu…nampak
tak bekas bertutup tu?? huhuhu…

his secretary tiap kali nak masuk bilik dia…nak hantar air ke..nak
hantar file ke..meremang jer bulu roma..tak kiralah siapa yang nak
masuk his room akan usha binatang tu, in it’s place ke tak..buatnya
empty bekas tu..haaaaa cabutlah keluar opis..hahahaa!!

ok lagi lama I type this entry lagi tinggi bulu roma I stand up!
fullstop.

Advertisements

Comments on: "teman sebilik yang meremangkannn…" (6)

  1. Comel ape… memelihara binatang eksotik nih… my cousin lagi bela baby phyton… selang 2 hari kena feed tikus putih… :r

    *aliah*
    minta dijauhkanlah takde apa yg buruk berlaku..mcm kes kat luar negara tu..the father
    bela ular sawa..ntah camne leh terlepas anak dia umur 2 tahun tgh tidur kena belit
    n hampir2 dimakan..too bad anak kecil tu tak sempat diselamatkan

  2. hahaha dia wat cam kucing lak ek…org lain plak yg goli…huhu

    *kojah*
    haha tu lah pasal..bikin gerun jer

  3. haha…
    ular tu patuk org tak?
    interesting.
    tp tak busuk ke?

    *irma*
    entahlah..kecik lagi tu..eee geli geleman nak cerita

  4. eh.. bole ke bela bnatang dlm opis?
    bnatang spesies bbahaya lak tu..
    zeti pun meremang gak tgk pic ‘u’ tu (x brani sbut full name) 😛

    *zeti*
    dapat bos sporting takpe..hehe

  5. mmg meremangggkan!!

    *mya*
    huhuhuh

  6. ngeeeeeeeeee
    exotic nyaaaaaaaaaaa…
    boleh lak bela ular dlm opis ni..

    suh dia bela hedgehog lak..ada xorg geli..rase xkut..sbb hedgehog cuteeeeeee

    *munirah*
    senang citer takyah bela apa2 lah..hiksss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: