Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘sunway pyramid’

terjahan : s.pyramid lg…

sorilah sehari dua ni takde hapdet..klau kat umah mmg kemsalam
nak dpt online melainkan abg n hero kecik dh tido πŸ˜€

lagi baper hari jer lg nak raya ni..camne preparation korg??

dlm hari2 terakhir ni smpt lg kitorg terjah2 a few shopping complex
kat lembah klang ni..hehe..kali ni we went again to sunway pyramid!

haritu dh survey2 kan..kali ni rembatlah mana yg patut..tp tak
ramai sgt org kat complex ni..wonder why..maybe collections
sini tak byk kot

hero kecik dh smpi tahap kebosanan..ekekekee..tak koser dh dia
nak follow..dok jer diam2 kat bangku tu ekk..

oklah jom gi level lain..haha..bagusnya ada pengikut2 yg setia
camni :P..yeah2 nak raya!!


*_enjoy_*

layankan jerlah bebudak ni


sian my kids..bosan kot asyik ngekor jer mama n baba kesana sini
..bila β€˜ter’lalu kat tmpt ni..panaslah montot diorg..hehe

ok2 kasi chance lah..kitorg pun lenguh gak kaki ni..so take a rest
kejap..pesal laa diorg wat sunway pyramid besar2..hahahaa πŸ˜›

tp sinilah tmpt persinggahan aku masa kat mmu dulu..kat area
kedai blkg sunway pyramid tu ada satu kedai utk print artwork
advertising..student price so murahlah n yet quality dia sgt marbeles
..so tiap kali gi print artwork kaki pun gatallah panjat sini πŸ˜€

then bg diorg naik menatang ni..tawaflah ko satu level ni..hiksss
..kitorg usha jer dari jauh..manalah tau tgh syok camtu dtg org gila
rembat anak ko..meraung tak sudah..hehe

oklah dh jom blk..kitorg tak berbuka kat luar sbb my mom tinggal
sorg kat umah..my dad blk lmbt laa pulak..so sblm blk we dropped
by kat pasar ramadhan SS15..

haa..dia taknak blk..ok bye..kang blk naik komuter ekk! bawaklah
duck tu skali..mama tak kisah..huhh


*_enjoy_*

next stop lagi..sunway pyramid

huehuehue..tadi kat alamanda kan..then kitorg terbang gi sunway
pyramid plak..tapiii gila jakun ok sbb dh berkurun tak singgah sini
..slalu lalu jer tgk dpn tu under construction..skali dtg dh siap new
wing..wallahhh..still jakun ok..hik hikk

ohh haii sunway lagoon..bila laa nak jejak lagi kesini..the kids tak
penah smpi lg..genting dh panjat..bukit merah dh terjah..desa
waterpark dh terjun..hik hikk..ok2 ujung thnlah ekk..

still in shocked napelah diorg sgt bersopan santun shopping kali ni..
oo maybe klau nakal mama taknak beli ape2 kot..good boys πŸ˜›

punyalah besar new wing smpi tak tentu hala nak ke kiri ke kanan
ke..hahahaa..apo lass diorg ni

poser2 pun bernafsu nak main ice-skating kahh?? oo non-muslim
kot..hehe..korg terror tak main benda alah ni..dulu slalu test power
kat mines seri kembangan jer..kat sini tak penah cecah lagi
montot kat lantai dia lagi..haha..sakit duhh!

ni dia punya decoration plak..oklah not bad..rasalah gak suasana
beraya gitu..ok dh..time to meragut brg..haha!


*_enjoy_*