Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘bro’

2 orang yang glamour…

harini I nak story pasal orang lain plak lah…hehe…2 orang yang
glamour dalam bidang memasing I should say…

dsc_5090-c

cak! hehehee…ni lah dia sis wanie yang kiut miut (suka tengok dia
senyum gitu)…orang glamour dalam bidang blogging ni…

I nak ucap thanks to sis wanie for the special award given to all her
friends…;) a sweet lady with a sensitive heart…tq again dear n
hopefully our friendship will last forever yer…

and she’s the 1st orang glamour yang relate dengan the title…

baik-punyer

cak again! the 2nd person goes to zizan raja lawak…! tak baekkk
punyerrr…! ekekekekee 😛

saja nak share pic my bro dengan zizan ni…actually shirah yang minat
sangat kat mamat hidung terpacak ni…suka sangat tengok gelagat
dia dalam rancangan jozan n raja lawak…so spontan!

semoga both of them berjaya dengan lebih glamour lagi dimasa akan
datang…amin


*_success in life_*

mag. yezz berulam kfc

1-290120092588

semalam I masuk bilik shirah..fenin kepala sbb penuh dgn posters..
huhu..poster2 artis2 remaja skrg..adehh memacam

then I spot magazine yezz! haha..sabar jerlah tajuk mag. ni..so
I grabbed and bawa turun hall..nak layanlah konon..sesekali
feeling young teen!

2-290120092591

sangatlah berjiwa muda-mudi plus keanakan sket mag. ni..hehe..
ala2 mag. remaja gitu..stylo fashion..tips2 cintan cintun..foto2
artis remaja..haa memacam lagilah yg dah tak baper masuk kat
jiwa acik lily ni haa..ekekekee..tp for fun oklah!

fyi, shirah takyah sesusah gi beli mag. Ni..sbb my dad sendiri
akan gi belikan bila keluaran terbaru dah release..tau2 dia bawa
blk jer n shirah tak payah request2 pun..

3-290120092589

haa..sambil layan mag. kita melantak kfc..haritu sate..ni kfc plak
..camne nak pasang badan?? haha..takpe tak baik membazir…

4-290120092590

ada 2 kotak..satu spicy n satu normal..kfc ni bukan I beli..ada
manusia yg berkunjung ke umah yg bawa..tu pun lps kena perli
dgn i..muahahaa

5-290120092592

taraaa!! haha..dah mcm dugong tersangkut kat jaring jer I tgk my
bro ni..kehkehkehh..makin membulat 😀

actually dia sms I n inform nak dtg..kebetulan dia laki-bini off day
..so buat lawatan muhibbah nak jenguk anak2 buah gamaknya…
then I sms dia suh beli kfc..jgn dtg bawa perut jer..hahahaa..gila
kejam..

tp bila dia smpi..shirah dok kat bilik dgn dunia internet dia..my kids
plak tido..baba kat opis..my bro n his wife dah kenyang..so left me
..duhh siannya tgk ayam2 dlm kotak tu takde berusik..hahahahaa
..i ‘relakan’ diri sedekah my tummy utk diisi lagi dan lagii..:P


*_khasiat protein ayam sgt bagus_*

bonus for my lil’ sis ;)

dlm entry ni I wanna enterprame my lil’ sis shirah plak..sumenya
her happy faces..extremely happy sbb dpt ‘bonus’

1st pic tu dia jadi model parking jap..kat midvalley..dh laa byk zone
..byk level..klau sesat kang meroyan!

just 5 of us..me-abg-hero kecik-shirah-ika..first time ni gi midvalley
with the kids tanpa baba..mama boleh handle yer baba 😛

taraaa! promotion high school musical kat metrojaya..hehe
..sini lahh tmpt bonus for her..dia ni mmglah tersgt gilakan
si Troy n Gabriella tu..aduhhh I also dh terjebak ni..

take a look around..senyum2..jeling2..hehe..ok2 pahamlah hati
dia tgh flowery2 :D..let her go thru the things one by one..yg
wajib amik the vcd’s n dvd’s collections..then I tergedik2 bawa the
kids gi kat toys area..

ohh I left shirah with my bro lahh..dia kann staff die-for-metro..
hahahaa :P..ampun angahh..

balik tu singgah umah my aunty kat bangsar..sent ika balik daa..
lagipun my mom was there too..i left her there masa nak gi
midvalley..

as a bonus for her this year..she got 3 vcd’s n 3 dvd’s high
school musical..nape I tak bumped into underground punya..haha
..ok2..she’s reading my blog lahh..

nnti I review one by one tajuk2 collections tu ekk..like I said
..dh terjebak gak ni..cos she’s watching it dlm my bedroom! in fact
tgh layan lahh ni..haha..sesungguhnya aku rasa jiwaku sgt remaja
masa ni..ekeeke 😛


*_enjoy_*

beraya bersama metrojaya!

yeah yeahh!! semlm my bro dtg hantar sampul raya from metrojaya
..hik hikk..sukerr! cantik! tq bro 😉

almost 200 packs he gave..oklah cukup2 lah tu..lebih dari cukup
..hehe..klau gi shopping kat metrojaya pun bkn bleh dpt sekali byk
cenggitu..tak suker!

I represent model sampul raya for this year..abg n hero kecik!
hehehee..bkn main menyengih masing2..konon2 ingat ada duitlah
dlm tu 😛

cewahh..then beriya2 buka..mcm tak sempat2 nak tunggu raya..haha
..jahat nyakat anak camtu..sian diorg siap buka berhati2..hik hikk

sekali tu..tadaaa!! ekekekee..haa mana mama??!

eh..mama kat sinilah..lalalalaa…eee bedebab! erkk..aku kena babab
ok..hehe..alaa pagi raya nnti mama bg betul2 ok..yg ni mama saja
nak amik gambar masuk dlm dotcomdotmy..hahahaa

tiap kali I browse the blog..diorg akan panggil my blog as dotcomdotmy
..huhh..mana dpt terms tu..rupanya kat playhouse Disney channel ada
tunjuk website diorg..n diorg dpt pickup dotcomdotmy jer..ekekee

whylah in the world I like sgt sampul ni..hehe..sbb every year diorg
mmg hasilkan design yg sgt marbeles..elegan..n ada class tersendiri
..cewah promote ngalahkan duta metro..takpelah secara tak langsung
kann..i love shopping kat metrojaya

you see..dh masukkan duit siap bleh selit penutup dia kat blkg tu.. so
takyah nak gam ke selit masuk dlm blk ke..very practical kann!
n yet mmg I love the design..the color combination pun sgt class!

so..18th sept. dh start sales kat metrojaya..jomm! for member’s card
ada special invitation esok 17th! Tp baba keja mlmlah 😦
thn ni my bro promote baju melayu from Alain Delon n for ladies
go for collections from Dang Anum..!

eee menggigil dh paler lutut ni..hik hikk..sabar2 tunggu baba off ok..!
slmt bershopping..!


*_enjoy_*

bro n zizan


semlm my bro dtg umah..siap tunjuk pic dia dgn zizan raja lawak tu..
the pic was taken at metrojaya m.valley..my bro keja kat situ..keja
blkg tabir jer..hehehee..

zizan ni dtg dgn couple dia leez..tp my bro bleh minta amik gambar dgn
mamat ‘baik punyer’ ni jer..frust btul..amiklah dgn leez skali

sepjg dia keja kat metro ni..byk gila artis dia jmpa..tp sume dia tgk camtu
jer..dgn zizan ni plak ada aura dia nak amik gambar..bkn apa dia suka
tgk citer gaia tu..euwww! hahahaa..sabar jer lah..

so klau nak tau artis ni cantik tak artis tu cantik tak..hehe..tanya kat dia
jer..tp klau siti nurhaliza dia buat dek jer..coz dia anti abis..hahahaa..
kekdg klau siti dtg salesgirl/salesman berebut gi kat dia..my bro dari
jauh leh jerit..woiiii wat pe tu..!! tempiaran diorg..hahahaa..siti leh
gelak jer..

ada sekali tu..permaisuri agong yg sblm skrg ni dtg nak shopping dgn kaum
kerabat dia….so lps metro tutup kul 10pm diorg buka metro
khas utk rombongan permaisuri nak shopping..gile ko..smpi kul baper
pagi ntah..barulah ku tahu..camtu rupanya..


*_cheers_*