Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘newborn baby’

note from hero kecik…;)

230320093333

salam and good day all!

I start my week dengan expose muka hero kecik yer…hehe

230320093337

to aunties and uncles out there…! jangan tension2 jangan moody2!

230320093338

let’s begin the week with a big smile and precious heart 😉

happy working and have a wonderful week…!


****************


…congrates to erra fazira n hubby…erra selamat bersalin baby girl
seberat 4.04kg pukul 11.30am tadi secara NORMAL…huhu besarnya
baby dia…can go for normal lagi…hehe…kompem secantik ibunya!
and their lil princess dinamakan Engku Aleesya Engku Emran…


*_cheer up your day_*

Advertisements

visit another newborn baby of sis kidah

this week mmg minggu melawat newborn baby laa..this time the mommy
is my cousin..n the cute baby boy is Wan Zachery Aduka..nama tak
tahannn tu..huhuhu!

and as usual hero kecik laa yg excited ngalahkan yg lain..he keeps on
yelling suh kluakan the baby..hahaha..kalau cukupkan gi visit lg sorg
newborn baby ni mmg dia suh aku kluakan baby lg sorg! hahahha…

the baby kena sakit kuning n baru je lps klua from NICU..bacaan dia nak cecah
almost 400! The doctor hamper nk tukar darah the baby but seb baik turun to
200++ after a few days been treat kat NICU…but still bahaya kan..pity lil’ boy

inilah akibatnya klau si suami keja dikala org berhujung minggu..haha..
look baba how ur kids behave..mmg kena bg mama elaun lebih ni..ahaks..

ok enuff’..! can’t take it anymore..pls be good kids!!..hold their hands sambil
tunggu atuknya yg tak sampai sampaiii…ggrrrr!!

^_cheers_^

newborn baby of cik ruby

lps kenduri umah jiran lama tadi terus singgah umah cik ruby a.k.a jiran
lama gak..she just delivered a baby boy around 20 days ago.

the cute boy was just 1.9kg masa dilahirkan..pretty small..tp he survived!
his mom a.k.a cik ruby is 40++ so ada byk komplikasi tp alhamdulillah
both of them selamat n sihat.

aper lah yg hero kecik nih tenung kat baby tu..lama dia tgk..sambil mulut
sebut baby babyyy..hehe..nak suruh klua kan laa tu

selagi mama nya buat tak layan dia panggil baby baby tu dia hayunnya
buai tu makin lama makin laju..aduss..ok ok..jgn kacau baby tdo..

yang si abang dh ilang keluar laman sbb dia dh nmpk reban ayam..ahaks
punyalah dia tertonggeng2 panggil ayam tu tp ayam itu adalah seekor
ayam yg pemalu!

hehe..! ayam tu asyik melompat ke atas ke bwh ke dpn ke blkg nak lari
drpd abang yg dari tadi asyik ketuk pintu umah ayam tu..

at last dpt gak capture pic dia n show to abang barulah dia nk berganjak
balik dari reban tu..aiyooo

^_cheers_^