Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

penangan Borders

1-Gambo(192)

salam thursday guys…

uiii manyaknya robottt…hero kecik menjerit…haha…dia peduli apa
gamaknya…janji dia jumpa benda yang dia super-excited nak
tengok

2-Gambo(198)

we’re still in Borders…saja dok melayan the kids reading plus we’re
not rushing to anywhere else…so lepaking here is a great idea

3-Gambo(203)

huargghhh!! gilo lah ehh kalau preggy mom tengok ni…mahu kembang
kecut perut…haha…ni lah kerja baba…dok cari buku yang ada ala2
collage timbul gini pastu sergah kat I…apa kes laa laki aku ni 😀

4-Gambo(204)

mama nya yang terlebih pok pek…hik hik…haaaa take another book
lah abang…this one tak interesting….no no nooo adikk…take that
one…this one not suit for u…blablablaaa…

5-Gambo(205)

till this sweet lady…shop assistant I guess…came towards us n
approach suruh buat puzzle bee ni haa…looks like interesting so I
follow jer lah

6-Gambo(206)

kononnya bagi abang buat…mama assist jer lah yer…take out satu2
anggota bee tu n match ikut number…gitu…

ok2 mama…I know…

7-Gambo(208)

8-Gambo(209)

like this lah abang…then combine camni…haaaa

yer mama…I know…mama do jer lah

uikkkk…?


10-Gambo(215)

taraaaa!! ok mama…done! iyo lah…tu ko yang buatkan…hehehhe
…abang adalah tolong buat sekali jugak tapi hero kecik??

9-Gambo(214)

taknakkk! hahaha…dia tengok bee tu lelama jadi besau dia plak naik
cuak…aisehhh tak rock lah adik ni

11-Gambo(216)

cehh…muka puashati dapat nyakat adiknya…siap buat bunyi lagi

12-Gambo(217)

sampai ke sudah ditutupnya mata…hehe…memula sebelum siap dia
suka sebab dia dok jerit kata yeahhh…nak buat……………

‘blalerfly’…kata hero kecik which means butterfly…sigh

hehe…funny kejap disitu…so the shop girl said abang can take the
bee home…for free…ouhh many thanks then, erkk…lupalah nak
tanya her name…but she’s so sweet…


have a wonderful day dearies!



*_new lesson_*

Advertisements

Comments on: "penangan Borders" (5)

  1. bestnya tgk ur kids..
    klu my afiq dpt pegi tpt cen2
    mesti dia pon teruja gak

    *syeka*
    hehe terjah jgn tak terjah

  2. waa dapat pree bestnye hihihi nak juga 🙂

    *watie*
    haa gi terjah Borders dalam The Gardens…cari the sweet girl

  3. sib baik tak cakap ‘burung murai’.. ekeke, salammm

    *en_me*
    erkkk takde rupa burung pun 😛 salam kembali

  4. chantek arr butterfly tu….

    *mummysya*
    hero kecik kata butterfly but actually bee

  5. hahahahaha lawak la hero kecik kak…=P

    *kojah*
    hehe beriya2 dia tutup muka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: