Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘kenduri ayg’

nasib badan..

alahai…kuciwa aku tgk pic ni..hasrat nk pujuk dedua hero tu tgh nangis
..last2 aku lupa pandang kamera..hahahaa

i just got this pic from pn. ayg..elok jer smpi kat pelamin tu..memula hero
kecik nangis sbb dia taknak diri..so aku duduklah then lupa nak tarik
tgn abg n ramai org plak kehulu hilir kat situ dia takut ilang kot n dia
pun meraung skali..aduhhhh!

so cameraman tu yg tak countdown or aku yg tak dgr..jadi aku tak
mengcontrolkan diri nak amik gambar..hehehee

takpelah..nasib badan..janji ado dlm gambar wat kenangan..yg penting
anak2 aku pandang gak kamera..hiksss


*_cheers_*

Advertisements

masa untuk pulang…

bila perut dah kenyang, gambar2 pun dh amik, sembang2 pun dh
puas..tibalah masa utk balik..hehe..selamat memandu yer baba..he
drove from tg. karang to kinrara puchong..bkn jauh pun 😛

tapikann..aku paling seriau part dok sebelah lori balak ni..aduhhh..traffic
light merah lak tu..tawakal jer lah jgn jatuh lak menda2 tu..ada gak dgr
a few cases keta sblh kena hujan balak ni..ishk2

ni keja hero keciklah nii..dh takde keja dia susun kasut pastu pakai pastu
buka pastu susun..adoii..rasa nak masukkan dia dlm perut balik 😀

pastu dpt idea lain plak..gi sarung kasut aku kat tgn dia..pastu buh kat
air-cond..wahh..mmg harumlah kitorg sedut bau kasut 😀

dh camtu kenalah marahkan..sian dia..nangis bagai nak rak..hiksss

alalalaa..dah2 time to tido ekk


*_cheers_*

sweet moments @ kenduri ayg

p/s: pic pengantin di previous entry yerr!

cak! hehehee..tumpang pelamin ekk..alaa mana kerusi lagi satu??
ganas betul pengantin ni smpi tercampak satu..hahahahaa best2!

amik berkat yer cik apan..pegang cikah gebu yg comel!

mia cayang..cantiknya mata dia..when she stares at us..very deep in the
heart tau can feel..huhuhuu!

haa..ni takyah citerlah..hero2 sape ntah..hahahaa..kurg asam tak ngaku
anak..ekekee..malaslah nak elaborate hal diorg kat sana..

ni lah cik puan nani yg harus balik awal..seb baik paparazzi smpt kejar
u! ekekekee..takpe kat sblh aza nnti kita capture more ok..

tinggal cik apan jer laaaa ni yg still single..but her big day is coming
very sooooonn! wish u all the best yer..susah btul nak jmpa bakal
husband dia..surprise ekk..oklah aku taulah dia ensem..tp aku dh ada
hairil..hahahaa..just kidding..anyway I’m hepi for u dear..haa lagi satu
don’t die for your bank ekk..ekekeee..keja ngalahkan gabenor bank 😀

lps dh abis mkn lepak kat atas umah jap..pengantin tgh berposing sakan
kat hutan..hikss..sabar jer lah..so pelamin tu kitorg yg punyalah!

dgn apan dah..dgn nani dah..n now dgn hawa plak..hehehee..
bilalah nak jejak umah dia ni..sabar nooo..smpi jugak nnti..:D
syok layan2 posing dgn kanak2 ribena nihh..

ingatkan tak reti surrender..tersandar juga akhirnya 😀

jomlah balik..next week kita jumpa pengantin baru ni lagi yer..
kenduri sebelah lelaki plak..seb baik kat subang jer..haruslah
laju jer dtg..hehehee..bye!

*_cheers_*