Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘cousin’

raga ayam yang comel

1-210620094571

salam new month guys 😉

time really flies…sekejap jer dah half a year 2009…dah ada tak wishlist
u guys yang dah tercapai…? work harder n pray hard as well…

ok I continue balik story pasal survey2 laptop that day…dah puas hati
baba dok collect semua brochure n flyers, baru dia ajak gi makan…
kijammm…huehuehuee 😛

2-210620094575

we had lunch at The Chicken Rice Shop…

hero kecik dari mula masuk sampai nak balik mengendeng2 minta
permission nak bring back raga ayam comel tu…hahahaa…sabau
jer lah ko ni dik

3-210620094573

alaa…bolehlah mamaaaaa…siap bagi wink2 lagi

4-210620094576

alololooo…sedih sangatlah tu…kat mana plak lah jual menatang tu

5-210620094577

6-210620094578

apa2 hal finish ur meal first yer…

7-Gambo(191)

then, we all melompat gi The Gardens…mahu gegar itu Borders…
hehe…bukan nak cari apepun tapi nak terjah my cousin yang jaga
starbucks dalam tu

9-Gambo(194)

taraaa…!! hehehe…this is my cousin kak mimi…ala2 brutal sket…
she’s asst. manager kat branch sini…pok pek pok pek a bit…takleh
lelama maa dia tengah kerja…plus the kids dok terpekik2 ajak gi
kat kids section dalam Borders tu…uiii korang ni

10-Gambo(195)

11-Gambo(196)

ok2 dah jom…aishhh nak try africa’s flavour baru pun tak sempat
…lain kali lah ekk sis…glad to meet u!

before that dah expose kat the kids pasal the IT thingy kan…so now
kita terjah ke ruangan membaca plak…challoooo 😉


enjoy ur day guys…



*_jalan2 cari macam2_*

Advertisements

destinasi beraya : taman sebelah umah

destinasi beraya kali ni tak jauh pun..umah my cousin..kat taman
sebelah jer :D..pas makan2 siap bleh balik umah amik helicopter
mainan abg..tu mmg gatal namanya 😛

this is my cousin..kak kidah..with aduka..teruna hatinya..cewahh!
dh few times gak aduka ni enterframe kat my blog..besides cikah
gebu n mia cute 😉

model blog minggu ni..aduka..dia ni kecik2 dh glamour sbb join
shooting clip video reshmonu..bapa dia musician..kira backup
band utk clip video reshmonu gitu..n aduka model paling muda
dlm clip video tu 😀

sesungguhnya hanya Tuhan yg tahu betapa geramnya diriku
terhadap aduka yg gebu n montel ni..hik hikk..dpt ku rasakan
kelenguhan nak mandikan dia..cos he’s just 6 months n tak
pandai berdiri apetah lagi berjalan..huhu!

my bro n his wife was there too..pegang aduka yer amik berkat
..they married almost 3 yrs tp blm ada rezeki lagi..

haha..penangan nak bergambar..tgn suap anak kemana..mata
kemana..janji bergambar!

2 budak kecik yg dh keletihan + mengantuk…tunggu baba blk keja
kul 4pm..mlm nnti rakan2 terchenta nak dtg plak!

tq kak for inviting us..


*_enjoy_*

qistina n naqib

entry ni berkaitan dgn family gath yg lps..i nak story mory pasal
my cousin yg cantik manis ni..kak norli..i sukaaa tgk rambut dia
..like I mentioned dia tgh preggy 5 months..klau tak badan dia
mak aihh..sgtlah comel loteh even dh beranak 2..

jejaka berbaju oren tu hubby kak norli..abg shahrul..

haa..ni lah puteri pertama kak norli..nur qaisarah qistina..
sgtlah petah bercakap..n sgtlah kecik molek orgnya..umur
dia lebih kurg abg..3++ yrs old..abg suka panggil dia cik tinaaa!

aiyokk..hero kecik ni rosakkan gambarlah..mana seluar dik
oii??

ni plak putera hati kak norli..mohd naqib..ada mcm Hindustan
look sket kan..hikss..ni pun sgtlah hyperactive n sgt petah
berckp n of cos lah badan lagi gagah perkasa from qistina..
dia ni pun sebaya hero kecik..2++ yrs old..

cuma anak kak norli yg bakal lahir ni jer aku takde anak yg
sebaya sbb aku tak pregnant..kahkahkahh..tp dia deliver on
next February..who knows aku pun ada rezki nx yr..amin!

kira anak2 aku n anak2 kak norli ni dua pupu lah kan sbb aku
sepupu dgn kak norli..hehe..semoga mereka2 sume membesar
dgn sihat n kuat n menjadi anak2 yg soleh n solehah..aminn


*_enjoy_*