Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘metrojaya MV’

gayat-less action from my bro

1-lagak-ngeri

leh agak tak pemandangan apa nih..scenery ni was captured
kat metrojaya MV at 2am..by my bro..angah

angah ni keja kat metro MV..wat keja2 blkg tabir jer..so talk about
the pic..kan ada tangga2 tinggi tu..haa dia kena panjat naik atas
skali..which is the top floor kat Metro tu lah..kat bahagian kids
atas tu..

2-ngeri-siot

tadaaa…hehe..ni keja kekwn dia yg amik gambar..cehh maintain
cool gitu..dlm hati tuhan jer yg tau..ni ayat dia ekk masa tunjuk
pic ni kat aku..

dia kena tukar bulb kat atas sekali tu..takkanlah nak wat keja ni
masa opening hrs metro kann..ada yg main cak2 plak dgn abg aku
ni kang..kehkehkehh

3-stuntman

gigih ok..aku yg tgk pun meremang bulu roma..bkn pe badan dia
dh laa XL size..adehh..tawakal jerlah :D..udah yg lain tak berani

4-takutnyer1

ni aksi muka berlagak dh siap..adoiii berani dia pusing blkg camtu..
dia byk citer pasal kehadiran ‘makhluk2’ kat dlm tu..after closing
hrs laa..’makhluk2’ tu suka main cak2 dgn dia..sbb dia tukang
tutup segala benda2 yg menyala..hik hikk..lenkali I story mory
ekk 😀


*_enjoy_*

Advertisements

the collections

ni koleksi baju melayu dlm metrojaya..price range rm150-rm300..klau
tak silap :P..jejak jer kaki kat sini baba terus capai baju melayu idaman
kalbu dia..huhh..n ayat dia..ok nak yg ni lain taknak pandang dh..wahh
bagus so senang! jap gi I tunjuk yg mana..

ni plak collections from dang anum..mmg cantik tp mahal sketlahh
..rm300++..rm400++..huhuhuu

haa yg ni I suka..collections from passages..cantik2 😉 hehe..
sambar jgn tak sambar 😛

yg ni plak collections from east India..mostly kebaya pendeklah
..marvellous u! hehehee..yg lain tak tgk dah..ekekkee..i just
post collections yg I amik..yg tak beli takyah tunjuk..mkn hati
jer..ekekekee

sukerrr sgt :P..hehe kasi close up sket..yg ni from east india..i like!
ok bungkus satu..dgn patung skali ekk..hahahaa..

haa..yg ni lah pilihan hati baba..collection from Alain Delon..
pun takde diskaun..tapiii seb baik my bro dpt diskaun for staff
purchase..syukran2..from rm269.90 dropped to rm215.00..;)

to be continue..hehe 😛


*_enjoy_*

kakiku dah gatal ;)

yer yerr!! kakiku mmg dh gatal..hehehee..citer ni masa last friday lps
balik keja..vrrrooommm terus pecut gi metrojaya MV..5 minit jer dari
opis 😛

jom masuk! ecehh mcm dokumentari plak..hik hikk

baba mmg suka ‘terhegeh2’ klau tgk aku tgh excited..bleh gi belek
keta baru Chevrolet kat centre court tu! hellooo..kita kan dah aim
caldina..hahahaa..gila berangan :P..takpe insyaAllah klau ada
rezeki 😉

so oklah..i masuk dululah..huehuehee..best giler shopping on
weekdays ni n nak pulak ramai yg blm gaji kot..lengang abis!

by the way..haritu nani ada tanya butik crocs tu kat mana..hehehee
..ni nak promote ni..sandal yg paling selesa didunia..cubalah crocs!
especially for kids..butik ni selang 2-3 lot dgn hush puppies tu..

to be continue..hehe 😛


*_enjoy_*