Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘dinner’

dinner at ‘sup matsirat’

1-281120081513

last nite pas beli brg dapur kat giant niat dihati nak gi makan kat ‘mee jawa’ jln klang lama tu..sekali tutup daa..operation dia till 9pm jer..tah ape2 😛

dlm frust2 tu kitorg tourlah satu bandar kinrara (haha..tipu) n nmpk plak ‘sup matsirat’..teringat padang matsirat kat langkawi 😀

2-281120081497

3-281120081500

4-281120081501

5-281120081504

muka2 kelaparan..haha..mcm takleh blk umah makan..baba laa ni..nak jugak cari sup..ngalahkan org ngidam..tinggal laa my dad sesorg dinner kat umah..td ajak gi takmo ikut..

6-281120081505

kitorg tak masuk dlm pun..just dok kat area luar tu jer..sbb nmpk mcm sesak nafas jer nak mkn kat dlm..dgn deco dia dgn lampu yg ala2 strike kat anak mata tu..hehe..tp oklah cantik n romantic utk
pasangan kekasih..

7-281120081506

8-281120081507

the kids I just bg french fries..diorg lebih nak memain dari makan…so ni makanan paling suitable for them..

9-281120081509

nasi kosong n sup campur..for baba

10-281120081510

mee kungfu..for me

11-281120081511

mee bandung..for mom n shirah
…and sirap bandung utk setiap org…blurppp! alhamdulillah…

12-281120081512

done with dinner…masa utk pulang! sesak nafas tak korg tgk deco dia..huhu..seb baik makanan dia bleh tahan..


*_dinnerlah dgn family selalu_*

dinner

our destination for family dinner tonight kat tasek idaman,bangi..dihujani
dgn lampu mengerlip2..silau mata tau! hiksss

kembang anak mata aku nak tgk org..hahahaa..utk pasangan yg nak
beromantika di tampoi bleh laa layann..

abg n hero kecik ni tak senang duduk nak tgk lampu ngerlip sana sini..
ada plak bot tgh sungai tu siap dikelilingi api..lagi haru hero kecik nak suh
bawa gi sana

tgh2 syok layan makan..ada plak sesi karaoke..yg attract attention most
of the pelanggan kat situ masa aksi sorg ‘bapok’ ni berdangdut..wakakka!

nak bantai gelak tak sopan lak kan..kontrol senyum jer lah..dlm hati gelak
tahap taufan nargis..hahah!! maklumlah tak penah tgk live bapok ni bergelek
..skali dpt tgk..geli gila u!

yg tak tahan tgk hero kecik layan dangdut bapok tu dari mula smpi abis
show..ekekekee..dia pun teruja ok!

udah kenyang perut sukatilah kan! jambul dpn abg tu tercacak mcm klcc..
baba punya keja lah ni..dia buh gel rambut..kow2 punya..nmpk mcm dh
bujang plak abg ni..hehehee..


*_cheers_*

dinner @ bangi

image1639.jpg

db-2.jpg

lps mahgrib my dad called ajak dinner kat bangi..he’s waiting
there..oklahh dlm kepenatan tu gagahkan diri siapkan 2 hero..
within 15 mins we all smpi kat Soho seafood ni..tak pnah
jejak pun seafood ni..try tgk bleh tanding tak kelana jaya
seafood..hahaha..apo lah nk compare dgn tu plak!

db-3.jpg

db-4.jpg

mama & baba in red..2 heroes in blue..hehe tak plan pun
main sambar je ape dlm wardrobe! kebetulan ada matching2
plak..hiksss

masa tgh amik order si abg bleh tutup telinga plak..ekekekee..
bila tanya knape dia kata noisy laa..nak ngok keta tuuu..dia tunjuk
kat screen tv yg tgh tayang citer pasal keta..hahaaa..ok..then
mama couldn’t help much on that..

db-5.jpg

db-10.jpg

org sume dok layan mkn..abg hero bleh nk diet plak layan game kat hp..
tgk hero kecik tu selagi ada makanan laa atas meja tuhh..sapuuu!

db-6.jpg

db-7.jpg

oklah nak layan makann..not bad lah servis kat sini..quite
cepat & taste pun ok..berbaloilah dgn harganya..
mkn klau tgh lapar & nak nya org treat mmglah sedap je..hikss

^_cheers_^