Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘ioi mall’

malam2 di IOI mall

1-image018

before I start citer..i nak tunjuk pic lelaki yg dikatakan kekasih kepada
Mas AF yg menyebabkan tekanan jiwa kepadanya recently..masa tu I
tgh dropped by kat petrol station near bkt antarabangsa n shirah cuit2
bahu I tunjuk kat mamat yg tgh isi minyak tu..yerlah si rock tu! Sgt
ganas ok janggutnya..muka pun garang tgk..dia pun usha jer shirah yg
gatal2 gi snap pic dia..then pecut seribu lah kot kang dia kejar..dah laa
pakai Honda-yg-dh-mcm-nak-terbang-makeover-nya..hehehe..

2-090220092844

ok back to the track..lps berlegaran di the mines tu..baba ajak singgah
ioi mall laa plak..lg 10 minit jer nak smpi umah..bleh plak nak masuk
simpang Bandar kinrara tu dia terus nak gi puchong..badan dah mengaum
kepenatan..

3-090220092845

actually baba nak singgah IT shop ni haa..tmpt dia beli external HD
that day..nmpk gaya the HD ada problem maa..can’t detect..seb baik
ada 3 thn warranty..safe at that 😉

4-n

5-a

check punya check..amoi cute ni kata takde problem n dia suh dtg next
time bawa lappy..huhu..panas membara jer baba…i donno 😀

6-090220092846

rasakan..dukunglah budak kecik tu yer..klua jer from that shop we
all terus balik..tak kuasa nak jln2-mkn-angin dlm tu…

7-090220092848

balik umah tak dan nak landing..nak check terus HD tu..geram punya
pasal laa ni..huahuahua

8-090220092849

9-090220092850

ni namanya tamak haloba..ekekee..puas I mengiau nak satu lappy tak
dilayannya..kang main abg punya laptop mainan kang..haa! godek
punya godek at last berjaya jugak didetect..malas nak tanya how-to 😛

10-090220092851

11-090220092852

this is the external HD yg I ckp tu..sungguh senangkan idop ada menda
ni..cuma kena careful jgn slip thru the cover n kedebom jatuh! leh
gugur jantung..ekekekee..

apepun..we really had a long day..lps isyak terus slmt lena diulit intan
..same goes to abg n hero kecik..sleep tight!


*_together..all the way_*

Advertisements

ai.oo.ai mall

1-031220081668

paham tak tajuk entry tu..ioi mall daa 😛

storynya last nite shirah gedik2 ajak gi popular bookstore kat ioi mall
ni haa..nak cari buku rujukan utk folio dia katanya..wahh ter’extra’
rajinlah plak cuti2 skolah ko ni shirah (niat nak bodek my dad bawa
dia gi bercuti..haha)

2-image002a

3-image003a

4-image004a

5-031220081671

angkutlah askar2 sume menonong gi..tujuan nak beli buku cinonet tu
jer..mmg saja jer ko kan..seb baik dpt kakak ‘ringan kaki’ (bkn ringan
terajang org tp ringan tuk berjalan)..btw diorg nak besarkan ioi mall
ni lagi ekk..nmpk dh bersambung gila gah..yg ada ni pun tak baper nak
happening..muahahaha..just wait and see!

6-0312200816721

7-image006a

8-031220081673

9-image007a

pastu terloncat2 turun bawah gi kat merry round2 tu..haha..sesuka jer..
abg n hero kecik nak tunggang kuda ‘mati’ tu..kanak2 kena rm2 sorg..
tp dewasa yg temankan free..haha..dgn tak malu I n shirah joinlah 😀

tp menda ni pusing2 byk sgt round..fenin paler ngalahkan org pregnant
..takyahlah aihh naik lagi!

10-031220081674

11-031220081675

12-031220081677

kat centre court tu siap ada bapak pokok krismas..haha..bolehlah
deco tu dari takde..tp kalah abis dgn MV punya deco..nnti I showing2
yerrr…

*_berbaktilah kepada adik-beradik_*

power supply kong kali kongg…

tersebutlah kisahhh..desktop pc ku yg dipanah petir..haha..
suka plak..takpe bleh citer sbb masa tulis entry ni dh ok 😉
konon2 masa dgr petir tu dh niat nak tup lahh..sekali tak smpt
nak kelip mata..pelepopppp! huhuhuuu..siap bau hangit lagi 😛

berat jer kaki nak melangkah gi ATM di tgh2 bln ni..ape nak buat
nak kena beli gak power supply baru tu..huehuehuee

we went to ioi mall jer..dkt jer dgn umah..tiap kali gi rhbbank
kat bawah tu mesti lalu fitness first ni..ntah bila nak terjah
agaknya..dok pasang niat jer 😛

ni lah kedai pc paling alibaba kat sini..kehkehkehh tp servisnya
sgt tip top n harga pun mmg berbaloi..kedai mat pakistan

power supply kami yg kong kali konggg..6 thn ok aku pakai dia since
zaman bertunang dgn baba dulu..huhuhuu..

sgtlah nerd mamat Pakistan baju merah ni..hahahaa..suka tau
aku speaking London tahap habuk dgn dia..siap ckp geleng2
paler ok..huahuahuaaa..

have a great weekend to all of u..still enjoying ur raya??
hehe..moh terjah semua pintu rumah yg terbuka..klau yg tutup kita
terjah kot tingkap..kehkehkehh 😛


*_enjoy_*