Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘klang’

doakan kejayaan anak2 ;)

1-image009

2-image000

once dah settle hal kat bengkel tu..kitorg pecut gi klang..tak pecut mana
pun..my dad adalah seorg yg sgt penyabar sbb dia leh maintain bawa
60km/j..haha..mmg menguji kesabaran kami para penumpang..kehkehkeh
..i nak drive dia tak bg..baba tak dpt ikut..kena gi opis ada conference

we dropped by kat klinik my dua-pupu..klinik alia..i call her kaklong..
sesapa yg stay kg. raja uda, klang tau kot klinik ni..

3-image001

4-image002

sedara2 jugak..mana leh potong q :P..byk plak patient dia masa tu..
so lepaking laa kejap layan abg n hero kecik..

5-image005

ni lah kaklong..comel n genit jer orgnya..my mom penah citer masa
dia kecik2 dulu idop keluarga dia susah sgt..smpi mak dia iaitu
my mom punya cousin selalu ckp kat kaklong n adik dia kakngah
..nanti dah besar jadi doctor n peguam ekk..alhamdulillah..kaklong
dh jadi pakar sakit puan n kakngah dh jadi peguam..ini citer benar
yer..

and yg syoknya..kaklong ni kawen dgn doctor jugak..pakar tulang
..and kakngah kawen dgn lawyer jugak..dah jodohkan..

6-image003

my mom gi jmpa dia sbb nak cek darah and cek memcm lagilah satu
badan senang citer..klau nak cek masa gi jalan umah dia susah plak
takde brg..hehe

7-image006

see abg punyalah khusyuk dgr kaklong bercerita..abg belajar rajin2
yer..klau minat leh jadi doctor..same goes to hero kecik yer..aminn

8-image007

mama n baba dah tak smpt nak jadi doctor perubatan..hahahaa..
doctor phd tu insyaAllah klau ada rezeki..aminn..


*_marilah mendoakan kejayaan anak2..aminn_*

Advertisements

destinasi beraya : Klang

ME: abg..jom amik gambar..lambatlah diorg ni nk bersiap

ABG: jom jomm..jap nak tekup muka

ME: ishk..tak abis2

HERO KECIK: haaa..adik nakk jugak..eeee!!

ABG: haa..peluk2..abg nak tekup muka lagi niii

ME: astaga..kanak2 ribena ni

SHIRAH: jap japp..moksu pun nak joinnn..wachaa!

ME: ya Rabbi..! ok dh gi kemas dulu umah dh terbalik kat blkg tu!

kehkehkeh..gitulah riuhnya masa bersiap nak gi beraya last wiken..
baba tak dpt join..keja2 😛

ni masa beraya kat klang umah sedara..masuk umah nmpk senapang..
leh plak gantung cenggitu..hik hikk..mmg seronoklah sakat abg n
hero kecik..asal nak start bergumpal ugut tunjuk senapang..kehkeh!

pakcik yaacob ni ketua Umno cawangan..apetah kat klang..
ntah..lupa plak nk amik tau 😛

then headed to umah adik bongsu abah kat bukit tinggi..klang..
passed by jusco bkt tinggi..punyalah meriah keta..ekekeke..diorg
ni..pas raya leh shopping lagi ke..ahakss

baiknyalah budak kecik baju merah tu..anak sapelah tu..hahahaa
..hero kecik tu baru bgn tido..kira enjin baru nak warm up lah..
dok dediam jer kat atuknya..good boy!


*_enjoy_*

5 heroes from klang

tu diaaa..hero2 perkasa dh mai..ekekekee..
mlm tadi my aunty from klang dtg umah..huhuhuuu..meriah ok sbb
dia ada 6 org anak..5 heroes n 1 heroin!

gap umur anak2 dia pun rapat2..uhuks..mmg tabik springlah kat
dia..yg sulung 10 thn n yg bongsu sethn..hehe..

kekdahnya nak baby girl..tp asal deliver dpt baby boy..smpi no. 5
baru dpt baby girl..then terlajak plak lg satu dpt baby boy..hikss
..rezeki kan..syukurlahh

seronok tgk diorg mkn reramai camtu..klau dh besar nnti sure best
havoc gile gitu..n hopefully sume jadi insan yg berguna..aminn

my 2 heroes ape lagi..tak ingat mak bapak ok..dok melayan abg2
hero yg lain..hehe..suka rupanya diorg..klau camtu kena bagi adik
ramai2 ni..hahahaa..tetiba jer aku 😛

this is the only heroin in the family..akan ku ikutkah jejak langkah
aunty ara ni?? selagi tak dpt baby girl selagi tu pregnant..ahakss

ape pun rezeki kita hanya siDia yg berhak tentukan..klau ada
syukur klau takde redha jer..daa!


*_enjoy_*