Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘cikah’

ceriakan hidup feat. cikah n mia ;)

1-21032009005

hi all! cikah gebu in da’ house…;) hehehee..geramnya kat anak nani
sorang ni…

2-21032009004

on behalf of aunty lily, cikah gebu nak wish aunties n uncles out there
happy working! jangan lazy2 tau…

3-21032009023

kalau kerja main2 nanti kena jerittttt kekuat dengan bos camni 😛

4-dsc01663

next…kita dengar pesanan penaja from mia cute plak…sama gak
geram dengan anak hawa sorang ni!

5-dsc01666

ngeee…! semangat tau buat kerja…minggu ni kerja 4 hari jer maa..
jumaat kita enjoy…public holiday…!

ingat, settlekan kerja dulu tau…jangan kantoi macam doktor kat
HKL tu..siap kantoi dengan timbalan menteri wilayah lagi tengah
rileks2 baca paper whilst 20 patients kesakitan tunggu kat luar
..nak kena curse doktor2 gini..hehe

so, jangan curi tulang n semoga rezeki yang kita peroleh
diberkatiNya…aminnn


*_start your day with a big smile_*

my beloved girlsss…

image023_2

mia yg sweet

tetiba rasa rindu plak kat lil princess2 my bff..nani n hawa! miss u guys too..
dah lama aunty tak jumpa mia kan..gigi pun dah byk tu..how I wish I could
hug n kiss2 u now :D..tq hawa sbb mms latest pic of mia utk ubat kerinduan..

dah pandai apa dia skrg ni ekk!

image294

cikah yg cute versi ustazah 😀

image302

versi sexy marmalade 😀

same goes to lil’ girl nani ni..miss u too dear! sejak2 mommy n daddy
dia dah buka restoran..duhh susah nak gatherkan..sorry nani..blm
sempat terjah ur restaurant..insyaAllah dlm masa terdekat ni yer..
bleh tlg promote..to technorian brash ipoh yg kenal nani..marilah
terjah beramai2..oh gosh! camne leh lupa nama restoran nani??..
if u’re reading this pls respond yer :P..yg kompem dkt desa akasia, nilai..

can’t wait to meet u guys!

and tak lupa juga to apan n ayg..windu korg jugak..huhuhuu
..to ayg..jgnlah bz jer semedang..tak lari kpj tu :P..bila nak tmbh koleksi
anak2 kita..hehe..n to apan..i’m hepi for u..all the best for the preparation!


*_most memorable moment_*

cikah gebu a.k.a nani jr. ;)

asyik citer pasal my kids jer kan..kali ni kita story pasal my besfren’s
lil’ princess..nur asyiqah hani a.k.a cikah gebu 😉

mau nya tak story pasal dia sbb I’ve loads of her pics..hik hikk..
mommy dia rajin mms to me pic cikah gebu ni..upon my request gak
..hehe..so do to mia kiut a.k.a hawa jr gak..nnti story pasal dia plak
ekk..to hawa mms lagi pic mia yerr

pic kat atas tu masa gi kenduri ayg kat subang..berseri2 ngalahkan
pengantin..hehe

eeeee..geramm gilerr ok tgk dia senyum camtu! the pic was taken at
langkawi airport..they went there for a very short hols 😉

sama comel jer dia dgn ayah dia..mesti nani wat tido pic ni 😛

n this is the latest pic..masa berbuka poser umah hawa haritu..badan
dh susut sket due to demam seminggu n lps jer baik demam mcm2
skill dia ada..hik hikk..betul lah org kata demam nak dpt skill baru
tu..

skill yg paling I like..skill nak masuk dlm walker dgn cara panjat
ala2 stunt girl..u go girl!

sgt gigih ok..hehe..last2 pic dia dh masuk walker tak smpt nak amik sbb
dia terus masuk gear..:P

so..sekian utk kali ni..to nani mms lg pic cikah yer especially masa dia
tgh tunjuk skill..or tgh notty ke..be a good girl yer cikah!


*_enjoy_*

the cutie cikah!

eeeee!!! gerrammnyerrr!! hikssss..pesal rasa nk cubit2 anak dara org
ni ekkk :D..nani saja bg org geram gi MMS pic anak dara dia nihh

comei btul laa anak nani nihh..kuat gelak cam mama diaa..hehe..i
wanna have a baby gal too :D..sabar blm ada rezki yer!
xpe anak nani ni buat mcm anak sendiri gaklah! hehe..nntilah jmpa
auntie cubit2! geramm btul..anyway i really miss u guys laa dear!!


*_cheers_*