Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

rezeki terindah…

1-nani1

salam monday ;)…how’s ur weekend? hope u guys enjoy yer…

kenal lagi tak with this lil girl…? it’s cikah gebu! dah besar anak dara
nani ni..ohh windunya aunty kat cikah..bila lagi mau ketemu ekk

2-nani5

dah cut hair ekk..budak kalau tengah lasak gini memang sangat
patut dipendekkan rambutkan..cute jer!

3-nani2

4-nani3

anddd…I wanna wish…congratesss to nani n hubby…cikah akan dapat
adik baru hujung tahun ni…ahaks ( jeles..jelesss 😛 )

5-1_183026465l

next! this lil girl plak..still remember her? it’s mia cute! anak dara
cik puan hawa…and aunty rindu juga sama mia…that day she siap
buat video call to me..haha terkezut aunty tau!

6-DSC01756

due to keramahan percakapan..ibunya gi selotep mulut si mia ni..haha
..like mother like doter laa kan..kuat bercakap..ater dah mak nya
marketing exec.

7-1_901643538l

8-DSC01740

anddd alsooo…I wanna wish…congratessss to hawa n hubby cos
mia pun akan dapat adik baru awal tahun depan! wahhhh..( double
jeles..jelesss 😛 )

9-140320093211

lagiii next! lama tak buka citer pasal pengantin baru tak baru ni…
hikss…lps kawen haritu langsung takde jumpa..just contact thru
phone n ym jer…miss u lah dear

10-IMG_0553

anddddddd…I nak wish lagiii…utk apan n hubby…mereka bakal
menimang cahayamata sulung hujung tahun ni…huhuhuuu
( double triple jeles ni 😛 )

kuang kuangg…baguslah korang bertiga ni..elok2 jer timing memasing
..hehe..apepun alhamdulillah rezeki memasingkan..i’m happy for u
guys!

11-IMG_0554

and for puan ayang…kita 2 jer belum ada rezeki nak dapat babykan…
hehe…apepun we all akan sentiasa doakan ayang utk dapat
anugerah tak ternilai tu…insyaAllah 😉

kepada ibu2 mengandung di atas..hehe..jaga diri bebaik yer..
semoga semuanya selamat dan baik2 jer sepanjang tempoh
pregnant ni yer…sampai deliver…aminnn



*_pray for the best_*

Advertisements

Comments on: "rezeki terindah…" (6)

  1. mrs-gordoedi said:

    sye jugak blom ade rezki…hukhukhuk…

    *mrs-gordoedi*
    takpe bagi chance honeymoon puas2 dulu..hehe

  2. moga2 ada rezeki utk akak…amin

    *kojah*
    amin..thanks kojah

  3. alhamdulillah…murahnya rezeki merekaaaaaaaaaa…

    saya pun nakkkkkkkk..
    nak kahwinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn T_T

    hahah gile mcm desperate sgt.. :p

    *munirah*
    ahaks..kahwinnn cepat jangan tak kahwinnn

  4. wui..murah2 rezeki kawan2 lily eh..moga diberkati kehidupan mereka eh..tp jgnlah smpi di selotep mulut anak tu..mimi pun byk nau ckp smpi x terlarat nk layan..well..mesti ikut dee lah tu..hehehe..

    *dee*
    hehe..dia selotep saja bergurau senda jer tu..sok dah besar leh tunjuk pic tu kat dia
    ..mesti kelakar bila terkenang keletah dia masa kecik

  5. semoga lily ade rejeki nanti

    *attyfir*
    amin..thanks kak

  6. Mama kin kata, budak kalo dipotong pendek rambutnya, makin lasak….

    errrr!!! betul ker???

    *mummysya*
    ye ke? then my lil heroes rambut tak pernah pjg…patut tak pernah berenti melasak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: