Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘Klinik’

hero kecik at klinik

hero kecik badan je besar..bila smpi kat klinik kecut je dokdiam..nak nya klau
tgk baby ke klua dari bilik treatment nangis2..takut kena cucuk laa tu!

we went to the klinik kesihatan nearby..n biasalah dh nama klinik kerajaan
pepaham jer lah tahap kelambatannya..as both of us cuti hari ni so just wait for
our turn lah..

dgr jer lah pok pek akak nurse tuhh..actually we just come for normal treatment
..klau rajin gi klinik kerajaan klau takde masa we just go to the private clinic..
this time hero kecik kena amik ubat cacing..every kids shud take that every 6
months..abg hero dh amik early this year..

asal nurse tu pandang muka dia tutup sebelah mata dgn tgn..bila nurse tanya
nape dia tunjuk tapak tangan dia yg meriah itu..hahaha..

^_cheers_^

Advertisements

2nd attempt to clinic

pity baba..dlm bln ni dh dua kali dia gi klinik..that day sakit tekak n selsema..
this time demam panas plak..dh laa ramai manusia yg sakit on q..takkan nk
snap plak pics diorg..ade yg kena balun kang..hikss..

that day dtg diorg tak on tv..buhsan giler..tp kali ni oklah dia on maybe sbb q
ramai kot..tu pun citer hindustan..adoiyaii

time for ubat2an..hopefully baba cpt2 recover ok..klau tak suh adik reserved je
satu bilik ward kat spital dia for u..haha..ishkk selisih laa..tp camtulah my
beloved hubby..mmg jarang sakit tp skali sakit..sakitlah ko skali!! 😀

^_cheers_^

tgh2 mlm gi klinik

dh kena soseh2 barulah nak bgn pi klinikkan..klau tak terbersin2
dgn sok sek flu dia..sakit tekak lg lahh..haii nak kata dak kecik
anak dh 2..

gi klinik pun bkn kena bayar..ING insurance kan ada..haha..
make use of it laa..cehh smpt promote insurance lg nihh..

dh nama pun in the middle of the nite..hekkss..kaunter pendaftaran
pun kom kalikom..letih gamaknya budak kaunter nih..harap bg
salam jer lah..mesti dia cuakkan klau dgr org bg salam skali
jenguk takde org..hahahaa..

dh laa lama baba gi consult dgn doktor tu dok kat luar tv ada
tp jd patung terhormat..adoii..layan ngantuk jerlah..

actually aku beriya ikut baba gi klinik ni sbb ada citer lain..
anak lelaki doktor klinik ni skoolmate my lil’ sis..that boy plak
suka suki laa dgn my lil’ sis nihh..ada surat2 cintun n kad2
cintun yg dia passing kat my lil’ sis nih..

so saja laa nk tgk mak budak nih a.k.a doktor kat sini tp she’s
not on shift laa that nite..doktor lelaki plak incharge..
takpelah lain kali lah kita berkenalan yer doktor! my mom dh
kenal dgn doktor tu siap dtg umah masa raya..bkn main dak
kecik skrg ni ekk..

ape pun janji aku bahagia dpt tido lena sbb suami kesayanganku
dpt tido lena diulit intan dek penangan ubat..haha

^_cheers_^