Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘Pet Lover Centre’

The Mines…which is not mine :P

1-010720094735

salam dah-nak-weekend guys 😉

pernah nampak tak outlet ni? Pet Lovers Centre kat The Mines shopping
mall…mcm2 ada untuk pampered kan ur pet…for those yang adalah…
I takde 😛

2-010720094738

petang lepas balik kerja..baba call kata nak terjah The
Mines…mahu serbu itu kedai software cetakan rompak..huahuahua

so baba balik rumah dulu amik the kids n amik I kat office n terus
zasss gi sana

kemain khusyuk hero berdua ni tgk hamster2 tu…

3-010720094742

uii..memula rasa geli geleman gak, tapi lelama nmpk cute sangat
..tapi takdelah kuasa nak membela..tak smpi sejam mahu kena bunuh
tanpa niat oleh abang n hero kecik…huhuhuu

4-010720094741

lama sangat dok tinggung kat situ, sesi ajak gi tempat lain pun bermula

5-010720094745

muka tak puashati takmo berangkat…sighhh

6-010720094746

muka double triple bengang kena paksa bangun

7-010720094739

muka maintain tahan kesabaran..hahaha

8-010720094778

pas dah hantar baba kat kedai software tu ( wah hantar katanya )
..I bawa the kids minum kat tempat bowling..nak tercabut kepala lutut
kalau tunggu baba abis belek software2 yg dia nak..yg penting adobe
suite tu full pack yer…hiksss

9-010720094753

alolooo…ngadanya diaaa

10-010720094756

selagi ada masa terluang…pendekkan kuku abang yang panjang

11-010720094759

then, dropped by plak kat playing centre ni..layannn

12-010720094766

13-010720094769

ok, that’s it!  ur dad dah bercelaru cari kita tak jumpa..hahahah

14-010720094785

skrg ni amik pic kat cermin ( especially toilet ) adalah wajib yer..
si shirah lah mengajar ni..orang tengah betulkan baju pun jadiii!

ok..ahkak dah penatlah..nak balik kebabommm…selalu balik kerja
klau nak gi shopping mall pun just with baba..ni angkut dedua hero
kecik tu..haa rasakanlah tempias notty2 ayam mereka…well, bukan
mengeluh tapi nak luahkan the happiness of being a mom 😉


enjoy ur sweet day…daaaa!



*_motherly_*

Advertisements