Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘the mines’

The Mines…which is not mine :P

1-010720094735

salam dah-nak-weekend guys 😉

pernah nampak tak outlet ni? Pet Lovers Centre kat The Mines shopping
mall…mcm2 ada untuk pampered kan ur pet…for those yang adalah…
I takde 😛

2-010720094738

petang lepas balik kerja..baba call kata nak terjah The
Mines…mahu serbu itu kedai software cetakan rompak..huahuahua

so baba balik rumah dulu amik the kids n amik I kat office n terus
zasss gi sana

kemain khusyuk hero berdua ni tgk hamster2 tu…

3-010720094742

uii..memula rasa geli geleman gak, tapi lelama nmpk cute sangat
..tapi takdelah kuasa nak membela..tak smpi sejam mahu kena bunuh
tanpa niat oleh abang n hero kecik…huhuhuu

4-010720094741

lama sangat dok tinggung kat situ, sesi ajak gi tempat lain pun bermula

5-010720094745

muka tak puashati takmo berangkat…sighhh

6-010720094746

muka double triple bengang kena paksa bangun

7-010720094739

muka maintain tahan kesabaran..hahaha

8-010720094778

pas dah hantar baba kat kedai software tu ( wah hantar katanya )
..I bawa the kids minum kat tempat bowling..nak tercabut kepala lutut
kalau tunggu baba abis belek software2 yg dia nak..yg penting adobe
suite tu full pack yer…hiksss

9-010720094753

alolooo…ngadanya diaaa

10-010720094756

selagi ada masa terluang…pendekkan kuku abang yang panjang

11-010720094759

then, dropped by plak kat playing centre ni..layannn

12-010720094766

13-010720094769

ok, that’s it!  ur dad dah bercelaru cari kita tak jumpa..hahahah

14-010720094785

skrg ni amik pic kat cermin ( especially toilet ) adalah wajib yer..
si shirah lah mengajar ni..orang tengah betulkan baju pun jadiii!

ok..ahkak dah penatlah..nak balik kebabommm…selalu balik kerja
klau nak gi shopping mall pun just with baba..ni angkut dedua hero
kecik tu..haa rasakanlah tempias notty2 ayam mereka…well, bukan
mengeluh tapi nak luahkan the happiness of being a mom 😉


enjoy ur sweet day…daaaa!



*_motherly_*

from bkt a’bangsa to the mines

1-090220092819

redah jerlah tunggang terbalik entry ekk 😛
..rite after gi birthday party umah jaja tu we headed to The Mines
kat seri kembangan..windu nak tgk river n cruise kat situ..konon2 😛

2-090220092820

3-090220092821

see..cantik2 they deco the cruise..taktaulah kot lain price klau naik
cruise yg cantik itu..sbb we just passed by tunjukkan kat abg n hero
kecik yang sgt2 super-duper excited..bkn naik pun 😛

4-090220092822

5-090220092823

6-090220092824

the main reason we dropped by sini sebab baba mengiau2 nak cari
barang pc dia..tu dah mmg aktiviti wajib dia tiap bln..ader jer brg
nk upgradelah..so try tengok market price kat sini plak..

nampak sgt dah lama tak menapak kat sini..if not mistaken last
jejak sini masa we just got married n sewa condo kat mount
karunmas yg sungguh creepy itu..huhu..mmg tak jauh dari mines ni

tp masa zaman mmu dulu mmg muka bersepah kat sini..hehe..ater
sini antara mall yg terdekat nak blk cyberjaya-tmpt-jin-bertendang tu 😀

7-090220092825

aksi abg yg bergoyang-tanpa-segan

8-090220092826

aksi hero kecik yg melompat-keriangan-dgr-lagu-fav.

ada satu one-stop-shop-for-IT-peripherals named challenger..sgtlah
besar n mcm2 adaaa..the price pun wasn’t bad..kat situ diorg bleh
pasang lagu don’t stop the music..wahh berdansa sakanlah abg n hero
kecik..

9-090220092827

10-090220092828

11-090220092830

kan dah kata dah lama tak jejak sini..n we’re lost actually..haha..tgh2
round kedai2 IT bleh plak tersesat smpi ke sini..

12-090220092831

ok dah jmpa blk..n I was really tired+bored..hehe..bkn ape..baba klau
dh jmpa kedai jual software2 ciplak ni mmg smpi ke tua ko tunggu dia
belek ape yg dia nak :P..this kinda shop susah sket nak jmpa..yerlah
selalu kena serbukan..dah susah sket nak cari mkn..gilo apo nak
beli yg ori smpi riban2..ngeh ngehh..nak dload kat tenet?? kemsalam
..dgn virus2 yg bertenggek lagi..

13-090220092832

sementara baba berumahtangga kat kedai software tu..i grabbed them
bawa gi bowling centre kat opposite the shop..

14-090220092833

15-090220092836

sambil layan abg n hero kecik yg suka-sgt tgk org main bowling
i layanlah tv-yg-sakit-kepala-nak-tgk..the kids I tak pernah bagi
try main bowling lagi..nnti2lah ekk..

16-090220092839

17-090220092841

bila baba dah ada kesedaran yg anak bini dia takde kat sisi dia baru
we all dpt klua n hirup udara segar kat tepi tasik..peaceful..

18-090220092842

ok..he got what he wanted..last pose dgn ikan-yg-mcm-kempunan
..haha..abglah ni tanya kenapa fish tu melopong..i jawab dia
kempunan something before die..huahuahuaa..


*_tetiba mengidam fish n chips :P_*