Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

doakan kejayaan anak2 ;)

1-image009

2-image000

once dah settle hal kat bengkel tu..kitorg pecut gi klang..tak pecut mana
pun..my dad adalah seorg yg sgt penyabar sbb dia leh maintain bawa
60km/j..haha..mmg menguji kesabaran kami para penumpang..kehkehkeh
..i nak drive dia tak bg..baba tak dpt ikut..kena gi opis ada conference

we dropped by kat klinik my dua-pupu..klinik alia..i call her kaklong..
sesapa yg stay kg. raja uda, klang tau kot klinik ni..

3-image001

4-image002

sedara2 jugak..mana leh potong q :P..byk plak patient dia masa tu..
so lepaking laa kejap layan abg n hero kecik..

5-image005

ni lah kaklong..comel n genit jer orgnya..my mom penah citer masa
dia kecik2 dulu idop keluarga dia susah sgt..smpi mak dia iaitu
my mom punya cousin selalu ckp kat kaklong n adik dia kakngah
..nanti dah besar jadi doctor n peguam ekk..alhamdulillah..kaklong
dh jadi pakar sakit puan n kakngah dh jadi peguam..ini citer benar
yer..

and yg syoknya..kaklong ni kawen dgn doctor jugak..pakar tulang
..and kakngah kawen dgn lawyer jugak..dah jodohkan..

6-image003

my mom gi jmpa dia sbb nak cek darah and cek memcm lagilah satu
badan senang citer..klau nak cek masa gi jalan umah dia susah plak
takde brg..hehe

7-image006

see abg punyalah khusyuk dgr kaklong bercerita..abg belajar rajin2
yer..klau minat leh jadi doctor..same goes to hero kecik yer..aminn

8-image007

mama n baba dah tak smpt nak jadi doctor perubatan..hahahaa..
doctor phd tu insyaAllah klau ada rezeki..aminn..


*_marilah mendoakan kejayaan anak2..aminn_*

Advertisements

Comments on: "doakan kejayaan anak2 ;)" (5)

  1. i pon turut mendoakan.. amin!

    *erin*
    tq dear! amin utk u n ur family too..

  2. mcm terperasan la tuan punyer blog ni kat Ikea last week…

    lily ade x gi Ikea ahad lps…??

    😀

    sy nk tegur takut tersilap orang!

    egegegegegege!

    *fea*
    seb baik tak tegur..pelanduk dua serupa kot..hehe
    ..lily kat umah aunty kat bangsar..tp mmg suka gi ikea pun
    ..tp klau bebetul yakin nmpk lily tegur yer..especially klau
    lily tgh lari kejar dua hero kecik tu..hehe

  3. alhamdulilah la kan. mesti mak kak long tu bangga anak² dier berjaya.

    *mummysyafie*
    aahkan..mak mana tak bahagia gitu

  4. amin, semoga aper yang dihajati termakbul, InsyaAllah

    *crazybeautiful88*
    tq dear 😉

  5. i doakan yg terbaik for ur kids….aminnnnn
    kalo jadik doktor, nanti kat member bloggers leh dpt diskaun tak hehehehehe

    *rasp*
    aminn..oo pasti diskaun terhebat in town punya..cewahhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: