Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘tease baba’

tali kasut dipagi hari

1-230120092548

2-230120092544

lama I tak story pasal ragam my 2 heroes ni kan..ok this time pasal
their ragam nak pasang tali kasut..to their sandal 😀

3-230120092545

gigih betul cucuk2..silang2 segala..ekekekee..actually they did this
on purpose tau..they wanted to tease on baba! hehehehee…

4-230120092546

see! muka baba yg mcm kena curah dgn cuka..( for the sake of nak
bergambar jer 😛 )..situasi ni masa pagi nak gi kerja..we all
terawal siap..so melayan kejap abg n hero kecik..

the kids tak bagi baba pakai kasut yet..nak pasangkan tali kasut
kononnya..hahahaa..but before that they wanted to settle theirs first..!
(padahal kasut baba tak bertali pun..they thought baba gonna use
the sneakers!..haha..) tu yg biar jer bila they don’t let baba wear
the shoes…

5-230120092547

‘..alaa wrong lagi!..’ shouted hero kecik

ekekekee..sampai ke sudah tak terikat2 sandalnya..abg dah malas
nak layan tali kasut tu as ‘pocoyo’ dah start..

enough for that..mama n baba nak gi kerja..opis baba just 10 mins from
the house..my opis plak 20 mins away..dekat jer tp tak pernah blk
lunch pun..adalah 2 bulan sekali..kehkehkehh 😛

the moment I reached office..hero kecik called..dia nangis2 kata
tali kasut abg dah buat jadi tali pancing! hahahaa..i suka moment
like this..cheer up my day 😉


*_have fun with the kids_*