Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘sleepy’

layanan separuh sedar ;)

1-211120081331a

ngantuk yg sgtlah semlm pas blk keja..baba keja shift mlm
so I free lah nak lepak2 takyah nak buat itu ini utk dia 😛

tp abg ni..dok kaco dari I mula landing smpi nak terlelap..
dia buat memcm aksi muka suh I bgn layan dia..aisehhh

2-211120081332

3-211120081336

siap main cak2 bagai..sorilah syg mama sleepy sgt ni..

4-211120081333

then I panggil 2 makcik ni suh layan abg main..diorg ni asyik
hadap pc dari td..klau laa ada remote leh shutdown pc tu dari
jauh..hik hikk..gila kejam camne diorg nak celik IT..bkn explore
apa sgt dok layan myspace yg dh berkurun I say bye2..u guys
pakai lg tak…

5-211120081337

pastu diorg leh wat dek..siap ckp suh abg amik botol susu kat
bawah n tido dgn mama..ampeh

6-211120081339

7-211120081340

dh laa fenin kat ujung katil ni memcm sangkutan ada..towel
laa..seluar laa..org laki mmg camni ekk..dari mula kawen
smpi skrg sama jer peel tak suka sangkut lek lok..huhu…..
jgn marah ekk baba..mama tgh ting tong 😀

8-211120081329

bila I dh nk start masuk alam mimpi tetiba dgr abg jerit2
panggil..erksss tp dia takde dpn mata..dia siap jerit minta
tolong..huk alosss..cari punya cari rupanya dia kat bawah
katil..siap ajak main hide n seek..astaga abg oiii..

9-211120081346

abg jd gini sbb geng dia tido..adikkk bgnlah gi main dgn abg!
mama punya turn plak nak tido..huhu..last2 abg fed up dia
turun bawah tgk nenek dia bercucuk tanam kat blkg..aman
doniaaa!


*_enjoy_*