Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘serdang’

destinasi beraya : serdang lagi..

pas dh terbongkang kekenyangan kat umah pakcik bilal masjid
jamek lama serdang tadi..we headed to umah adik mak = poksu
..kat area situ gak..sediakan kuih raya jer ya udah..huhuhuu

dh nmpk mainan dh tak nmpk mama..bagus!

siap bleh tersalah duduk lg..dikkk mama kat sinilah sambil aku
capture pic dia..berlarilah dia..hehe..bkn org lain pun..acik putih
gebu akak iparku ;)..tp umurnya muda 2 thn dariku..

last pose kepada baba yg senantiasa tak dpt ikut kami beraya
..lg syok klau my sis ikut n baba takde..sebabbbb org akan kata
my sis yg blm kawen lg tu as emak kpd my kids n I ni adik
dia yg blm kawen..auwww tak suka tau..hahahaa..

baik ko kawen cpt dik..terseksa batin aku tau..auwww gi skali!


*_enjoy_*

destinasi beraya : serdang

coretan ni adalah rentetan dari kisah abg n hero kecik yg
dok keta asing2 tu..hehe..kami gi beraya kat serdang..sepupu
sebelah abah..umah dia dlm kawasan masjid jamek lama
serdang..pakcik tu bilal masjid tu so dia dpt dok umah sepagar
dgn masjid tu..sejuk hati bila masuk umah dia..tetiba insap..
ecehh 😛

I dh biasa lonely2 ni..ahaks..saja nak tunjuk kat baba..ada mcm
anak dara tak mama ni..nak2 bila abg n hero kecik dok jejauh
dari I..euwww..ekekeke..terperasan sudah! pang2 diri sendiri
seploh kali..ok2 dh sedar..saya ni isteri org yer..haha

shirah ni mcm biskut..kejap ada kejap takde..i mean tudungnya
..hehe..biasalah masa time sekolah dulu aku pun camtu..abg aku
jer perli baik punya..tarik rambut n kata suka ekk kena salai
rambut ni..ahaiii..terlaser sudah..

tiap kali beraya klau tak buh pics diorg tak sah kann..bergusti
bergumpal tu mmg habit diorg walau dimana berada..especially
bila baba takde..

perut dh kenyang..pinggan dh kosong..challooo lahh betty!
haha..angkut dululah gi dapur..licin2 kan apa yg patut..ishk2
baru perasan anak dara tadi kann..kenalah react like one 😛

mak n maklang timah hassan (wahh..pjg gitu)

mmg lumrah kann..mak2 ni klau jmpa sedara mara..dh smpi klua
umah pun bersembang lg..masa ni sume dh masuk dlm keta..
tunggu cik puan seri intan kembang tu jer..haha..ohh mak pakai
handbag yg kuhadiahkan itu..so sweet 😀


*_enjoy_*