Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘operation appendiks’

ter’dropped-by’ :P

1-090320093165

psstt…nak join tak? hehe..we’re here again..on last weekend..that’s
the final week for metrojaya’s hot sales kot if I’m not mistaken

my bro memang suka kalau I datang masa hot-sales camni..the reason
cos takyah pakai his staff purchase punya discount..the hot sales
dah sampai 70% maa..hehe

2-090320093164

that day dah sambar the kids punya..followed by baba punya and now
my turn lah..so I dah aim kat Laura Ashley ni..boleh baru terperasan
diorang dah buka satu kat sini 😛

3-090320093160

4-090320093163

gi lah berlari2 anak ke sana sini yer..bagi mama freedom a bit

5-090320093161

tapi part gi washroom they insist me jugak to bring them..aishhh very
the chaos jadinya..

6-090320093162

supporter terhormat..

7-090320093167

erkkk…ok ini pun ada hot sales tau 😛

8-090320093170

9-090320093171

put the stuffs aside..and one pose dulu before shoot back home

10-090320093172

11-090320093173

the kids dah kepenatan…mandi pool punya hal

12-090320093174

ini adalah wajib…buy 1 free 1..tak pernah habis promo ni..sukerr!

13-090320093175

kira masuk kategori mengidam sepanjang hayat boleh?? hahahaa…!


Note: to those yang kenal hawa let’s pray for her to recover soon…
she had just undergo an operation..appendiks pecah..the operation
went well and she still been warded..only god knows how she feels
sebab her only lil princess kena tidur nursery for few days without
knowing the reason why the mother tak balik2 ambil dia…hope she
will be strong n her beloved mia will always be fine 😉


*_can’t sleept tight without the lil sunshine of mine_*