Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘new laptop’

Dell bermadu dengan Compaq

1-290620094697

salam all 😉

haritu ( kes tak ingat exact day ) lepas balik kerja, baba ajak gi Plaza
Low Yat..tangan dah menggigil2 nak beli laptop baru..laptop lamanya
dah masuk phase nyanyuk..haha ampunn baba 😛

2-290620094699

pandai dia ekk dah siap2 bawa baju n seluar nak tukar..I gak yang
dok berlengas dengan baju kerja..aishhh

sah2 namanya Low Yat kan..bersedia jer lah dengan shops yang super
duper banyak untuk diexplore..and kita as a customer kenalah pandai
menilai yang mana salesperson yang kaki pusing, kaki ilmu tak cukup,
kaki cakap byk habuk pun tarak..hik hikk

3-290620094700

I cakap camtu sebab, penatsss giler ikut baba keluar masuk kedai
yang tak terbilang dek akal..dehh..semuanya tak berjaya meyakinkan
baba

4-290620094704

sampai I cakap kat baba yang I’m too hungry, barang2 pc semua
ni I nampak macam Kenny rogers..hahahahaa

5-290620094705

and at last..syukurlah hatinya berjaya dicairkan juga oleh laptop ni..

6-290620094707

apa yang penting…?? kerjasama..!!

haha..dah oklah ni spec nya..kena dengan budget..and baba amik
kosong je..tak install apa2..sume nak pakai sendiri punya installation
..gasaklah kan asal dia reti, so lps rebate dptlah rm1,699..siap tolak
rebate student lagi..hehe

7-290620094708

jap bagi bini try test cuba dulu..ohh I still pencinta setia sony Vaio
yer..lalalaaa

8-290620094711

lapar dong! abang n hero kecik dah start video call tanya ada kat mana
segala..tengah2 keletihan gini dapat tgk muka anak n keletah diorang
dah cukup bagi I energy to walk back to the car 😉

9-290620094715

muka ngantuk plus muka puashati

10-290620094717

11-290620094719

waiting for jockey amik our car..kalau datang sini memang tak sanggup
nak cari parking sendiri..pass to the jockey settle problem..bayar dalam
rm12-rm15..dependslah baper hourskan..tapi tiap kali datang mmg tu
rate yang kitorg kena..

12-290620094720

taraa…! hitam itu menawan..tapi my pink sony vaio lagi menawan..
hahahaa..nak jugak tu 😛

13-290620094722

so laptop dell baba dah dapat madu..kuang kuang kuanggg

14-290620094721

cak! hehe..ginilah rupanya..dah 2 months in the market..
so selamat bersengkang mata menginstall memacam yer..nak sangat
pakai 2 operating system kan..vista pro n ubuntu..haa mama kebabom
dululah…daaaa 😉



*_IT  world_*

Advertisements