Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘naqib’

qistina n naqib

entry ni berkaitan dgn family gath yg lps..i nak story mory pasal
my cousin yg cantik manis ni..kak norli..i sukaaa tgk rambut dia
..like I mentioned dia tgh preggy 5 months..klau tak badan dia
mak aihh..sgtlah comel loteh even dh beranak 2..

jejaka berbaju oren tu hubby kak norli..abg shahrul..

haa..ni lah puteri pertama kak norli..nur qaisarah qistina..
sgtlah petah bercakap..n sgtlah kecik molek orgnya..umur
dia lebih kurg abg..3++ yrs old..abg suka panggil dia cik tinaaa!

aiyokk..hero kecik ni rosakkan gambarlah..mana seluar dik
oii??

ni plak putera hati kak norli..mohd naqib..ada mcm Hindustan
look sket kan..hikss..ni pun sgtlah hyperactive n sgt petah
berckp n of cos lah badan lagi gagah perkasa from qistina..
dia ni pun sebaya hero kecik..2++ yrs old..

cuma anak kak norli yg bakal lahir ni jer aku takde anak yg
sebaya sbb aku tak pregnant..kahkahkahh..tp dia deliver on
next February..who knows aku pun ada rezki nx yr..amin!

kira anak2 aku n anak2 kak norli ni dua pupu lah kan sbb aku
sepupu dgn kak norli..hehe..semoga mereka2 sume membesar
dgn sihat n kuat n menjadi anak2 yg soleh n solehah..aminn


*_enjoy_*