Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘monday wishes’

kick-off!

1-010520094134

salam monday guys!

how’s ur super duper wonderful weekend??!! hehe…I had a great
moment with my beloved family…went to MIHAS, had ‘meeting’
for our family day this month-end and had a wonderful dinner on
mother’s day ;)…which I’ll bite on those moments later2 laa ekk 😛

2-180420093622

3-180420093625

so, done with ur warm-up to kick-off on the new week…?? just look
at the pictures…abang n hero kecik really had a productive day!

4-180420093626

agak-agak dah pening tengok sepah sangat…pandai pulak nak tidy
up tanpa diberi warning…hehe…

5-180420093629

6-180420093628

kemas jangan tak kemas! sambil layan tv pun takpe as long as…
tangan berjalan buat kerja…hehe…same goes to us…sembang
n bergosip boleh ajer yang penting kerja beres…hik hikk!


have a wonderful monday 😉


*_kick-off_*

ceriakan hidup feat. cikah n mia ;)

1-21032009005

hi all! cikah gebu in da’ house…;) hehehee..geramnya kat anak nani
sorang ni…

2-21032009004

on behalf of aunty lily, cikah gebu nak wish aunties n uncles out there
happy working! jangan lazy2 tau…

3-21032009023

kalau kerja main2 nanti kena jerittttt kekuat dengan bos camni 😛

4-dsc01663

next…kita dengar pesanan penaja from mia cute plak…sama gak
geram dengan anak hawa sorang ni!

5-dsc01666

ngeee…! semangat tau buat kerja…minggu ni kerja 4 hari jer maa..
jumaat kita enjoy…public holiday…!

ingat, settlekan kerja dulu tau…jangan kantoi macam doktor kat
HKL tu..siap kantoi dengan timbalan menteri wilayah lagi tengah
rileks2 baca paper whilst 20 patients kesakitan tunggu kat luar
..nak kena curse doktor2 gini..hehe

so, jangan curi tulang n semoga rezeki yang kita peroleh
diberkatiNya…aminnn


*_start your day with a big smile_*