Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘meet’

raga ayam yang comel

1-210620094571

salam new month guys 😉

time really flies…sekejap jer dah half a year 2009…dah ada tak wishlist
u guys yang dah tercapai…? work harder n pray hard as well…

ok I continue balik story pasal survey2 laptop that day…dah puas hati
baba dok collect semua brochure n flyers, baru dia ajak gi makan…
kijammm…huehuehuee 😛

2-210620094575

we had lunch at The Chicken Rice Shop…

hero kecik dari mula masuk sampai nak balik mengendeng2 minta
permission nak bring back raga ayam comel tu…hahahaa…sabau
jer lah ko ni dik

3-210620094573

alaa…bolehlah mamaaaaa…siap bagi wink2 lagi

4-210620094576

alololooo…sedih sangatlah tu…kat mana plak lah jual menatang tu

5-210620094577

6-210620094578

apa2 hal finish ur meal first yer…

7-Gambo(191)

then, we all melompat gi The Gardens…mahu gegar itu Borders…
hehe…bukan nak cari apepun tapi nak terjah my cousin yang jaga
starbucks dalam tu

9-Gambo(194)

taraaa…!! hehehe…this is my cousin kak mimi…ala2 brutal sket…
she’s asst. manager kat branch sini…pok pek pok pek a bit…takleh
lelama maa dia tengah kerja…plus the kids dok terpekik2 ajak gi
kat kids section dalam Borders tu…uiii korang ni

10-Gambo(195)

11-Gambo(196)

ok2 dah jom…aishhh nak try africa’s flavour baru pun tak sempat
…lain kali lah ekk sis…glad to meet u!

before that dah expose kat the kids pasal the IT thingy kan…so now
kita terjah ke ruangan membaca plak…challoooo 😉


enjoy ur day guys…



*_jalan2 cari macam2_*