Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘McD’

kantoi diet feat. McD

1-05112008875

pas hantar shirah blk umah..i pun cabut blk ofis..abg n hero kecik pun
terpinga2 sbb I just bye2 diorg dari dlm keta..kot I masuk umah kang
diorg nak ikut gi opis camno??

tetiba on the way dh nak smpi opis tu terisi minyak plak kat shell..
n nafsu makan tetiba bergelora bila nmpk MCD kat situ..hahahaa..!
sesungguhnya I kalah harini..hik hikk..apelagi terjah laa drive thru..
tak koser nak q kat dlm..

2-05112008876

cak! hehe..i bought set McChicken..tak tentu arah jln naik opis…
ada plak yg bau..huehue..ampun yer tumpang lalu :P..sblm tu smpt
pose..kang tgh ngap tak koser nak suh org amik pic πŸ˜€

3-05112008877

eh2..gi skali plak..dah laa weiii..i wanna eat laaa πŸ˜›
tp kira I still hold my words ape..tak mkn nasi..i makan MCD instead
..lalalalaaaaa..sekian wassalam πŸ˜€


*_enjoy_*

half day – lunch at McD

harini nak taknak kena gak amik half day..hehehee..ada a few things
yg harus disettlekan secepat mungkin!
sblm start enjin badan dihari yg serba panas ni..mari kita isi perut
dulu..oleh kerana nak cepat kan so kita makan yg sedap n cepat..
hahahaa..mcdonalds!

I’d McChicken while he had BigMac..nyum nyumm..dulu masa dating2
..mkn burger lah paling kena control..hahahaa..yer lah kang mulut
ternganga besar dgn sos melekat kat pipi ke..adusss..hilang ayu πŸ˜›

tp dh beranak pinak ni..lantak lah nak kata tak ayu pun..janji kenyang
..hahaha!

padan muka kena marah..org tgh sedap dok kunyah gi snap wat pe..
seb baik burger dh abis..klau tak ada yg kena sumbat dgn burger tu
..huhuhuuu


*_cheers_*