Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘mandi laut’

lambaian ombak…cewah :P

salam dearies 😉

pagi tadi gilos awal keluar rumah…dah laa dengan cuaca yang enak
bangat kalau tidur kembali…ehehe…bukan mimpi apepun keluar rumah
awal2 pagi…tapi kena send baba to holiday villa subang…ada training
…againnn…dan budget jem gilos lah sebab macam renyai2 gitu n
mesti mostly nak drivekan…from bukit jalil-subang this morning
adalah 50 minit masa perjalanan…uishhh pengsan kalau hari2 gini! tak biasa u…huhu

sebabnya my office dekat2 dgn area midvalley just 15 mins away from
home…n ofis baba plak dekat2 dgn area bandar sunway just 10 mins
from home…cewahhh…dok kat KL bleh plak dkt gitu gi kerja…ikut
jalan potong-memotong maa…klau tak kemsalam lah…ohh n I stay
kat area bukit jalil…ada yg sama route with me??

1Image136

ok semalam dah story pasal mandi pool kan…mari kita tenangkan
fikiran dengan mandi laut plak!

2Image127

lautan yang tak nampak tepiannya diseberang sana…

3Image128

4Image129

few attempts untuk memujuk hero kecik merendamkan diri dalam laut
…dan hasilnya…’taknakkk…takottt’

aishhh…from far my mom dok jerit…janganlah paksa budak tu demam
kang…astaga bukan nak tolong bagi semangat…hahahaa

5Image134

ada yang tak tergoda dengan lambaian ombak yang menderu…just
lepaking sambil hirup udara segar will do…

6Image101

baby muqri yang sedap menghisap gula2…tahun depan boleh join
mandi laut plak ekk!

7Image131

abang yang sekejap berani sekejap kecut dengan ombak yang agak
ganas pukulannya petang tu…no fear dear!

8Image135

sian dia dok cari mama…sebab before that dia dah warned me jangan
‘masuk’ laut…bahaya katanya…

9Image132

haaaa…ni mama nak jadi hulk ni! hahaha…dah dedua plak meraung
tak bagi mama bersendaloka di laut…ekekeke…ada aku kesah??

oklah2 mama main air ujung2 kaki jer…lepas gian…ishk2 kalau
kolam mandi or air terjun koranglah heronya kan…camne tu??



*_couldn’t see daily_*