Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘makan2’

a day at ‘pondok pizza’ :P

1-170520094440

salam guys 😉

that day masa pergi MV kitorang makan kat ‘pondok pizza’…:P
yerlah hari2 kat frontpage paper dok klua ads pasal pizza…abang
plak kaki tertarik menarik klau bab2 iklan…haa sudahnya bila
nampak meroyanlah…hehe…

2-170520094441

dah masuk dia bleh takde mood plak…nak tau nape…sebab dia tetiba
teringat toy truck dia dah rosak…bila nampak ada sorang budak kecik
lalu depan tu bawa plastic bag…toys r us…wuiii ko ni abang!

3-170520094442

pesal laa menggila orange pic2 ni…blame the nokia N series…bleh??

4-170520094443

the botak man…haha…ntah ape nazar gi cukur abes…geli tau…haha!

5-170520094444

the merajuk boy…ikut sapelah ni…kalau nak tu nak masa tu jugak!

6-170520094445

ada plak sejibi mr. jerawat tumbuh kat pipi…takpelah dia pun ada hak
nak tengok dunia…wakakaka 😛

7-170520094447

pasta

8-170520094448

salad

9-170520094449

soup

10-170520094450

pizza! bertenggek mr. prawnsss…

11-170520094453

abang : cepatlahhh…abiskan2…hurry2!

12-170520094454

taraaa…! clean n clear…

13-170520094455

be patient yer abang…ada 3 mangkuk sup lagi tak habis…haha

14-170520094456

yiciousss! = delicious katanyaaa…

15-170520094457

and abang said tasteless…haha…whatever it is…it’s not good yer
abang…kita kena bersyukur dengan rezeki yang ada depan mata
…dia bengang sebenarnya kaki tak jejak2 lagi toys r us…aishhh…
jom2!

daa all…;)



*_godaan_*