Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘magazine yezz’

mag. yezz berulam kfc

1-290120092588

semalam I masuk bilik shirah..fenin kepala sbb penuh dgn posters..
huhu..poster2 artis2 remaja skrg..adehh memacam

then I spot magazine yezz! haha..sabar jerlah tajuk mag. ni..so
I grabbed and bawa turun hall..nak layanlah konon..sesekali
feeling young teen!

2-290120092591

sangatlah berjiwa muda-mudi plus keanakan sket mag. ni..hehe..
ala2 mag. remaja gitu..stylo fashion..tips2 cintan cintun..foto2
artis remaja..haa memacam lagilah yg dah tak baper masuk kat
jiwa acik lily ni haa..ekekekee..tp for fun oklah!

fyi, shirah takyah sesusah gi beli mag. Ni..sbb my dad sendiri
akan gi belikan bila keluaran terbaru dah release..tau2 dia bawa
blk jer n shirah tak payah request2 pun..

3-290120092589

haa..sambil layan mag. kita melantak kfc..haritu sate..ni kfc plak
..camne nak pasang badan?? haha..takpe tak baik membazir…

4-290120092590

ada 2 kotak..satu spicy n satu normal..kfc ni bukan I beli..ada
manusia yg berkunjung ke umah yg bawa..tu pun lps kena perli
dgn i..muahahaa

5-290120092592

taraaa!! haha..dah mcm dugong tersangkut kat jaring jer I tgk my
bro ni..kehkehkehh..makin membulat 😀

actually dia sms I n inform nak dtg..kebetulan dia laki-bini off day
..so buat lawatan muhibbah nak jenguk anak2 buah gamaknya…
then I sms dia suh beli kfc..jgn dtg bawa perut jer..hahahaa..gila
kejam..

tp bila dia smpi..shirah dok kat bilik dgn dunia internet dia..my kids
plak tido..baba kat opis..my bro n his wife dah kenyang..so left me
..duhh siannya tgk ayam2 dlm kotak tu takde berusik..hahahahaa
..i ‘relakan’ diri sedekah my tummy utk diisi lagi dan lagii..:P


*_khasiat protein ayam sgt bagus_*