Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘location for Family Day’

the sweetest day is a Family Day ;)

1-image207

oklah stop pasal lembu :D…jom kita mendamaikan jiwa pulak…

actually tujuan we all gi Melaka that day was to confirmed dengan
resort yang ada kat kampung halaman my dad…pasal our family
day on this coming May, insyaAllah…;)

nak booking dalam 10 bilik gitu so kenalah chop awal2, rite…?

2-image197

3-image183

and here we are…at Ismah Beach Resort…near Pengkalan Balak
…tmpt asal usul my dad, that’s why dia yang beriya ajak buat kat sini,
and jumpalah resort yang cute ini…hiksss

4-280320093401

walaupun sederhana luas kawasan dia…tapi sangat tenang n nyaman

5-image187

6-image192

posing itu wajib yer…hik hikk

7-image208

8-image223

pool bagi yang nak berendam2…

9-280320093397

10-image234

our spot for the bbq’s nite…just rm25 per head 😉

11-280320093398

anddd…menghadap pantai yang sungguh mengasyikkan!

12-image199

13-image202

14-image204

oh! rather than terjun pool baik terjun laut…!

15-image243

ok sangatlah, the resort ni plus the package yang diorang offer pun
sangat berbaloi…

16-image244

17-image211

dad jadi ‘chief’ for this year punya trip…so kepada keluarga ‘Nona’
( Nona tu nama arwah nenek i ) yang berkenaan, jangan risau yer…
everything will run smoothly…insyaAllah…

18-280320093405

harap maklum yer! mereka hanya menerima pasangan yang dah
bernikah sahaja…cewah…siap letak notis tau…kelas!

19-image196

after dah settle deposit semua…masa untuk baliklah! tak sabar nak
tunjuk the video kat my relatives yang akan join the trip…we had
the ‘meeting’ at my house last weekend…chaotic jadinya…nanti
I story mory yer…hehe

pic atas tu hero kecik takmo balik…dok lari nak gi kat laut…dah
tak hirau nmpak pool dah…dia nampak laut yang lagi besar!

fyi, package bilik diorang from rm110-rm160…murahkan…? and
bbq set rm25 per head…then bleh organize games segala bagai,
oklah untuk family day yang jauh dari hiruk pikuk town…resort
dalam kampung gitu…


*_the sweetest thing_*