Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘kliwon’

kliwon punya pasal…

1-300420094130

salam guys 😉

eh, korang tengok tak citer kliwon yang episode mak dia jadi pocong
tu? gila scary kan…bravo sebab berjaya buat kami yang menonton
jadi takut nak naik bilik (tengah2 klimaks boleh plak hero kecik
tertinggal botol susu kat katil dia…mak aihh)

2-230420093974a

mula2 kita tengok gelagat abang ekk…dia leh gi cilok slide kat luar
n landing baik punya atas benda dengan gaya gini…pastu bukan
pandang tv pun…dok menakutkan orang dengan bunyi2an hantu!

3-230420093972

takde yang melayan dia…sampai tertido!

4-230420093975

oh! lena sungguh dia…hahahaa!

5-300420094132

next, kita tengok gelagat hero kecik pulak! (abaikan atuknya yang
keseksian)
…asal keluar jer pocong tu dia serkup dengan paperbag

6-300420094131

7-300420094129

hero kecik : mama…dah takde ke ghost tu?

me : jangan bukak lagi dik, tak hilang lagi tu…still ada

hero kecik : huaaa…nafas dah tinggal sikit ni!

me : uishhh…ko ni dik bukaklah cepat aihhh…ghost dah takde!

8-300420094133

hero kecik : hueeeee…mama lagi takut kat adik dari ghost tu!

me : uikkk…salah faham yang melampau ni…hahha 😛


kesimpulannya, kalau nak feel lebih jangan nonton citer hantu
dengan anak2 yer…dia punya psycho kacau lagi hebat dari
watak hantu tu…jap2 ajak naik biliklah…ajak gi toiletlah…ajak
ajak
susun selipar kat luarlah
…
bagi kucing makan kat belakang
rumahlah
…wahhhhh boleh ko tak psycho gini???



*_hantu notty_*