Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘kak norli’

nite at hot-momma’s condo

1-image214

cak! baby siapa yang shirah jenguk tu??

2-image189

taraaa…! inilah dia the newcomer in our big family…baby muqri
..my cousin’s 3rd baby..sekejap jer dah nak abis pantang..and yang
pastinya muqri makin cute!

3-image202

nak ambil berkat baby baru haruslah kendong dia lama2 sikit 😛

so..disinilah kami berkumpul mlm weekend baru2 ni..nak visit the
newborn baby and my cousin’s new house..sangat cantik wahai kak
norli!

5-image196

6-image200

abang and hero kecik dah jumpa geng..kirim salamlah nak ingat mak
bapak yer..melainkan nak gi toilet..thirsty or hungry..apart of that…
daaa..they’re at their own small-world 😉

7-280220093001

hero of the house..naqib!

8-image000

with the heroin of the house..qistina! abang tak abis2 jerit panggil
cik tina..! cik tina..! hehe..cute jer panggil camtu

9-image002

10-image003

cubaan hero kecik to sit on the tiny-bench..hehe..comel giler!

11-image203

us at the balcony with my cousin..the hot-momma..kak norli..dalam
pantang pun berseri2 u 😀

12-image210

the man in white is kak norli’s hubby…abg shahrul..rotan sentiasa
melekat ditangan sbb naqib yang cute itu sangatlah hyperactive!

the man in black is kak nor’s hubby..abg zam..my cousin too..macam
finalist my-starz LG yang berduet dgn misha omar tu kan..huhu

13-image227

14-image228

sebelum dinner is served kita ‘cekik’ keropok lekor dulu..!

15-280220093002

chef of the day..kak nor..bukan that day jer in fact kat mana pun
we all gather..she’s gonna hold the chef title sebab kak nor masak
tersangatlah kowww sedapnya!

16-image208

17-image236

makan ikut turn yer…

18-image206

dah kenyang kita lepaking..i’m so free! the kids taknak I langsung..
bila I masuk their playing room..kena warning jangan kacau ok

19-image222

my uncle..paklang..and abg zam

20-image233

21-image235

chit chat..pok pekk..sampai tak ingat nak balik..sian abah tak dpt
join..dia kena stay-up kat port klang..ada shipping..next time yer

22-image218

the happy faces…disebalik wajah kekesalan tak dpt gi klcc yang hanya
beberapa minit from my cousin’s house..we arrived late and mood nak
beronggeng pun dah faded..hik hikk

anyway..tq to tuan rumah kak norli and abg shahrul..lain kali we all
datang nak terjun pool pulak..maklumlah at our house tasik terbiar
adalah..hehe..take care!


*_sweet time..precious moment..wonderful day_*

qistina n naqib

entry ni berkaitan dgn family gath yg lps..i nak story mory pasal
my cousin yg cantik manis ni..kak norli..i sukaaa tgk rambut dia
..like I mentioned dia tgh preggy 5 months..klau tak badan dia
mak aihh..sgtlah comel loteh even dh beranak 2..

jejaka berbaju oren tu hubby kak norli..abg shahrul..

haa..ni lah puteri pertama kak norli..nur qaisarah qistina..
sgtlah petah bercakap..n sgtlah kecik molek orgnya..umur
dia lebih kurg abg..3++ yrs old..abg suka panggil dia cik tinaaa!

aiyokk..hero kecik ni rosakkan gambarlah..mana seluar dik
oii??

ni plak putera hati kak norli..mohd naqib..ada mcm Hindustan
look sket kan..hikss..ni pun sgtlah hyperactive n sgt petah
berckp n of cos lah badan lagi gagah perkasa from qistina..
dia ni pun sebaya hero kecik..2++ yrs old..

cuma anak kak norli yg bakal lahir ni jer aku takde anak yg
sebaya sbb aku tak pregnant..kahkahkahh..tp dia deliver on
next February..who knows aku pun ada rezki nx yr..amin!

kira anak2 aku n anak2 kak norli ni dua pupu lah kan sbb aku
sepupu dgn kak norli..hehe..semoga mereka2 sume membesar
dgn sihat n kuat n menjadi anak2 yg soleh n solehah..aminn


*_enjoy_*