Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘HP Tesco’

things I like to do…boleh??

1-020720094798

salam friday 😉

it’s been a while tak gi visit ‘uncle A&W’ ni..hik hik..balik kerja semalam
we all terjah ioi mall and zassss to here…

2-020720094806

wah…why lah I nampak tembam in this pic..just like the fried chicken
posted on the wall belakang tu 😛

3-020720094804

we had the new meal in town…Volcano Burger namanya..haha..berapi
lah lps ko makan ni..oklah not bad maa the taste

4-020720094802

and ini adalah wajib yer…floatttt! sorry baba..ur pic terrrlupa nak
snap!

5-020720094800

then ada plak jual sekali ‘Beary Bottle’ ni haa..bought for abang and
hero kecik…baper hari ntah bertahan nyawanya

6-020720094805

fantastic! cantikkan abstract ni..kalau buh kat bilik the kids kompem
tak tidur 24 jam..ater aura hyperactive tak hilang2

7-020720094809

next! we went to Tesco..nak gi try kiosk self-print HP kat situ..

8-020720094810

u can insert ur thumbdrive, memory card, cd…semua boleh baca…
harap2 lah kan 😛

9-020720094813

10-020720094814

ni antara contoh2 pics yang dah print…so u can choose the frame,
layout, edit title, then can print on calendar, diary cover, poster…
aishhh macam2 bolehlah…semua dihujung jari anda!

11-020720094812

taraaa!! dah siap…ni pic 8R masa family day haritu…we actually ada
gathering lagi so I nak pass kat setiap family buat kenangan 😉

12-020720094815

13-020720094816

the pic printed out so fast…and the quality pun sangat ok…worth it
lah…they provide dalam 3-4 kiosk machine kat situ so takdelah
rebut2 orang nak print…hehe…so happy trying!

14-020720094807

last but not least…happy weekend dearies!!
take care, jangan notty2…yang penting kita happy 😉



*_things I love to do_*