Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘ekin’

cik puan ekin dan butiknya…sila jeles :P

1butik

taraaa…!

murah rezeki pengantin baru tak baru ni…hik hikk…cik puan ekin
dah buka butik kat Danga Bay…(pic kredit to artismelayu.net)

2butik

not bad kan…so sesapa yang stay kat that area or jalan2 cuci mata
kat situ bolehlah share about her butik ni…nampak macam grand jer
…huhuhuu…ehh helloooo…ini bini mawi ok! huahuahuaa…ada aku
kesah…lalalaaa 😛

3butik

oklah stop jeles2 ni…hahahaa tetiba jer…apepun semoga butik ME World
collections ini maju jaya dan sukses! fullstop.


*****************************


4penat

rindu sama abang n hero kecik? hehehee…sorry I termungkir janji
nak expose their latest pic…ampunnn still dlm tempurung kelapa…
hik hikk 😛

pic ni masa gi bercuti kat everly resort…2-3 years ago…kecapekan
yg teramat sangat dong!

5bp1

last but not least! salam berhujung minggu to all of u…!

enjoy ur weekend…and…ohh…I nak buat entry to wish father’s
day plak lah…huehuehuee…daaaa 😉



*_doakan kejayaan orang lain dengan tulus ikhlas_*