Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘daydream’

terbang yukk..!

image2026

adik jangan sedih2 tau..nanti abang suruh mama bawa kita jalan2 😉
senyumlah sikit…(abang is very good at sesi pujuk memujuk)

image004

okay…kita dah sampai airport ni…mana mama n baba ni…?!
(dahsyat, siap daydreaming dah sampai airport u!)

image005

it’s ok it’s alright…kita tengok pemandangan aircraft tu dulu yer!
mama n baba will come in short while (wahh…terlampau sudah
imaginasi on behalf of abang :P)

ekekeke…best2 😉
and actually I yang dok berangan nak fly-off to somewhere yang
can’t reach with jalan darat or air (huhuhuu…mengada2 ayam itukan
free)

anyway anyhow, tak kira kemana pun destinasi anda on this weekend
…just enjoy ur trip or moment to the fullest!

note: to my colleague Jamuna n Clinton enjoy ur honeymoon trip to Bali!

********************


ok…I nak share dengan u guys link untuk buat semakan nama
blacklist or not kat Imigresen…bolehlah terbang ke mana saja
tanpa gusar!


*_selamat berhujung minggu_*