Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘cuti panjang CNY’

PA mama kat sume ‘division’

1-290120092583

entry ni adalah salah satu adegan masa I jadi fulltime housewife
sementara during cuti panjang CNY haritu 😀

every morning lps mandikan anak n bg bfast..i hadap pc..online maa..
sblm berperang kat dapur..so abg n hero kecik pun I angkut dok dlm
bilik..angkut together satu beg mainan diorg n lambak atas katil..

2-290120092584

tapi hero kecik tak puashati I tak join sama golek2 atas katil main
dgn toys diorg sekali..bila dia panggil I dtg kat dia suh tgk apa dia
lukis..dia lari gi kat pc n siap kosongkan meja sblh tu..seb baik
dah siap simpan laptop..tinggal cooler tu jer..klau tak ada yg kedebum
..ditolak dek hero kecik bertuah ni..

between desktop n laptop I prefer guna desktop..klau dah terdesak
yg hamat baru guna laptop..bkn pe tak puas dehh..melainkan Apple
iMac jatuh atas riba i..kompem tak pegang desktop dah..haha

3-290120092585

then I know nape dia emptykan the table..dia nak duk atas tu rupanya
..sabar jerlah..so bila I round2 blog org punyalah byk soklan I kena
jawab..sbb dia pun go thru skali..adehh

4-290120092587

pastu abg join the group..haha..sblm meja tu runtuh better I off-hand
kat pc dulu..and ajak diorg berperang kat dapur plak..memandangkan
I takde ‘lagi’ anak pompuan..so kena train 2 hero ni kat dapur..

good..jadi PA mama kat pc pun bleh..kat dapur pun bleh..kat laman
sidai baju pun bleh..kat hall lipatkan baju pun bleh..haaaa biar
smpi besar yer..kot nak ngelat kang bleh tunjuk bukti yg ada kat blog
ni..wahh gitulah power ada blog ni..hehe..


*_adapt good things_*