Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘book fair PWTC’

book worms…?

1-260420094057

salam 😉

I intro dengan pic hero kecik and I yer…we’re heading to pwtc for
the international book fair!

2-260420094058

stranded dalam jammed yang tak hengat…nak sangat pergikan…
hadap jer yer 😀

3-260420094059

4-image001

at last we’re here! hehe…jom masuk

5-260420094061

masuk2 dah terpampang si kecik noddy…hehe…memang banyak booth
for kids section…asal melangkah jer kena tahan dengan the
salesperson…suruh participate diorang punya talk…oh tak kuasa!

6-260420094062

berapa banyak entrance daa…penat acik tau

7-260420094064

jom bakar kalori!

8-260420094069

our beloved sasterawan Negara…

9-260420094071

selit sini selit sana with abang…good boy…tak merengek pun 😉

10-260420094073

hero kecik…jalan…dukung…jalan…itu kerja baba 😀

11-260420094075

12-260420094093

creative caricature! teringin tapi the q sangat tidak mengizinkan

13-260420094076

believe it…lelong2 buku rm1…hehe

14-260420094078

15-260420094079

pameran manuskrip melayu…

16-260420094092

man in black…mr. azizi ali…jutawan hartanah…sifu baba 😉

17-260420094080

we borong the kids’ books…sangatlah merambang mata

18-260420094083

hello…? textbook of phsyciatry…? look at the thickness pun dah
psycho…haha 😛

19-260420094085

we need air to breahe…huhu…terbang naik upper floor n pose!

abang ni…spoilt kan our pic lah…ishkk

20-260420094086

ok…stand still laa abang!…kalau dah memang tak reti dok diam
…terima jerlah…n I love both pics 😉

21-260420094087

walk towards the Dewan Merdeka…

22-260420094091

this pic means the kids n I dah penat maaaaa…hahahaa!

23-image002

bye pwtc…bye kalori…ekekekee

24-260420094089

have a great day from us…rillys 😉

(erkk…abang pesal ko pegang ‘disitu’…adeh spoil lagi pic :D)


*_book worms…?_*