Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘besfren’

cikah gebu a.k.a nani jr. ;)

asyik citer pasal my kids jer kan..kali ni kita story pasal my besfren’s
lil’ princess..nur asyiqah hani a.k.a cikah gebu 😉

mau nya tak story pasal dia sbb I’ve loads of her pics..hik hikk..
mommy dia rajin mms to me pic cikah gebu ni..upon my request gak
..hehe..so do to mia kiut a.k.a hawa jr gak..nnti story pasal dia plak
ekk..to hawa mms lagi pic mia yerr

pic kat atas tu masa gi kenduri ayg kat subang..berseri2 ngalahkan
pengantin..hehe

eeeee..geramm gilerr ok tgk dia senyum camtu! the pic was taken at
langkawi airport..they went there for a very short hols 😉

sama comel jer dia dgn ayah dia..mesti nani wat tido pic ni 😛

n this is the latest pic..masa berbuka poser umah hawa haritu..badan
dh susut sket due to demam seminggu n lps jer baik demam mcm2
skill dia ada..hik hikk..betul lah org kata demam nak dpt skill baru
tu..

skill yg paling I like..skill nak masuk dlm walker dgn cara panjat
ala2 stunt girl..u go girl!

sgt gigih ok..hehe..last2 pic dia dh masuk walker tak smpt nak amik sbb
dia terus masuk gear..:P

so..sekian utk kali ni..to nani mms lg pic cikah yer especially masa dia
tgh tunjuk skill..or tgh notty ke..be a good girl yer cikah!


*_enjoy_*