Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘ben 10’

itu boy punya roti!

1-290320093434

rotiboy!

hehe..suka tak? tak suka takpe..sebab my kids n I suka sangat2
rotiboy ni..nyum nyumm

2-290320093435

paperbag comel dia senang dibawa kemana saja..bila tengah panas
dengan bag sekali hangat u..and the smell..euwww..menggoda jiwa!

3-290320093436

tho’ the colour macam patut pakai krim fair n lovely (haha..tetiba),
tapi kegaringan dialah yang menusuk kalbu when u start to bite it!

hehe..i bukan dibayar pun untuk promote rotiboy ni..saja suka suki
nak share with u guys apa yang my kids n I suka…;)

4-290320093437

we were at mamak shop yang wangi sambil makan rotiboy ni..abang
got his new ben 10 puzzle..suka suki jer nak suruh terabur dalam
kedai tu n dia nak pasang baliklah..kang mamak ni tembak dengan
mesin rambut dia kang haa!

5-290320093438

why I said wangi..sebab takde langsung bau hangit tengit like at
barber shop mamak lain yang baba used to go..huhu..yang ni kat
basement parking giant kinrara jer…ok this shop lulus untuk di
regularkan untuk masa2 akan datang..peace!


*_favour_*