Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘barber shop’

itu boy punya roti!

1-290320093434

rotiboy!

hehe..suka tak? tak suka takpe..sebab my kids n I suka sangat2
rotiboy ni..nyum nyumm

2-290320093435

paperbag comel dia senang dibawa kemana saja..bila tengah panas
dengan bag sekali hangat u..and the smell..euwww..menggoda jiwa!

3-290320093436

tho’ the colour macam patut pakai krim fair n lovely (haha..tetiba),
tapi kegaringan dialah yang menusuk kalbu when u start to bite it!

hehe..i bukan dibayar pun untuk promote rotiboy ni..saja suka suki
nak share with u guys apa yang my kids n I suka…;)

4-290320093437

we were at mamak shop yang wangi sambil makan rotiboy ni..abang
got his new ben 10 puzzle..suka suki jer nak suruh terabur dalam
kedai tu n dia nak pasang baliklah..kang mamak ni tembak dengan
mesin rambut dia kang haa!

5-290320093438

why I said wangi..sebab takde langsung bau hangit tengit like at
barber shop mamak lain yang baba used to go..huhu..yang ni kat
basement parking giant kinrara jer…ok this shop lulus untuk di
regularkan untuk masa2 akan datang..peace!


*_favour_*

1st time to barber shop

klau nak tau..this is the very first time hero kecik gunting rambut kat
barber shop..hikss

since kecik lagi selalunya baba jer yg guntingkan rambut dia guna ‘mesin’
yg ada byk mata tu..hehe..as we have 2 boys so at first we decided to
buy the gadget sbb baba know-how to use it..lagi pulak dh tentu rambut
diorg akan selalu kena cut

tapi memandangkan tahap kesibukan baba yg mengalahkan dato’ nicol
david..haha..knape aku tetiba teringat dia..oo dh lama tak turun court aku
ni..ishkk..so dh menyepit2 rambut the kids..rimas lak tgk..

rambut abg..atuknya dh bawakan gi gunting last week..sakit matalah tu..

dah nama pun first timekan..ada gaklah rasa ingatkan dia takut or what
..hero kecik ni takut sket dgn org yg ala2 kulit gelap..so kitorg bawa dia
gi salon cina instead of kedai mamak..kang ada yg meraung hauk! seb baik
dia diam jer even muka cuak tahap ghostbusters

lagipun bau kedai mamak agak hehe..selalunya klau baba gi barber shop
mamak aku lepak kedai kopi..tp servis diorg tip top utk lelaki..siap cukurkan
misai,kumis segala..n urut kepala lagi..wahh! hahahaa..well lain org lain
citarasa..


*_cheers_*