Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘ayam pemalu’

newborn baby of cik ruby

lps kenduri umah jiran lama tadi terus singgah umah cik ruby a.k.a jiran
lama gak..she just delivered a baby boy around 20 days ago.

the cute boy was just 1.9kg masa dilahirkan..pretty small..tp he survived!
his mom a.k.a cik ruby is 40++ so ada byk komplikasi tp alhamdulillah
both of them selamat n sihat.

aper lah yg hero kecik nih tenung kat baby tu..lama dia tgk..sambil mulut
sebut baby babyyy..hehe..nak suruh klua kan laa tu

selagi mama nya buat tak layan dia panggil baby baby tu dia hayunnya
buai tu makin lama makin laju..aduss..ok ok..jgn kacau baby tdo..

yang si abang dh ilang keluar laman sbb dia dh nmpk reban ayam..ahaks
punyalah dia tertonggeng2 panggil ayam tu tp ayam itu adalah seekor
ayam yg pemalu!

hehe..! ayam tu asyik melompat ke atas ke bwh ke dpn ke blkg nak lari
drpd abang yg dari tadi asyik ketuk pintu umah ayam tu..

at last dpt gak capture pic dia n show to abang barulah dia nk berganjak
balik dari reban tu..aiyooo

^_cheers_^